Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

taky trochu prispeju..
Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0
Obrázek
legendarni,dnes uz temer nesehnatelna mys(doporucuju projit si bazary, ja sem ji koupil za 400)
5 tlacitek vcetne kolecka,kolecko se otaci celkem dost lehce
optika nic moc,ale dostacuje,hraji s ni nejlepsi klany na svete, takze na ni neco bude :?
naprosto GENIALNI tvar, zarucuju ze kdyz si ji pohladite tak ji nepustite (vim co rikam, sam sem presel od mx510)

Steelpad S&S
Obrázek
podlozka velice zname renomovane firmy,ktera za svou cenu nezklame :wink:
sam ji pouzivam, je hodne velika, dole ma protiskluzovou hmotu, je plastova
Šířka: 32 cm
Výška: 27 cm
Hloubka: 0,2 cm
Spider
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spider »

Logitech UltraX B85 OEM
Spiker píše:No mne se prave zdala podobna ty mx310... To by mne taky zajimalo jestli ji nekdo nema. Takze jestli ji nekdo mate nebo zjistite naky podrobnosti, tak sem s tim... 8-)
Takže tuhle myšku vlastním. Jestli máte nějaký otázky na ni, tak jestli bude v mých silách tak rád odpovím.
Co jsem si všimnul, tak ji narozdíl od MX310 chybí postranní tlačítko. Jinak já jsem s ní spokojenej. Nejsem žádnej extra pařan, ale na hraní her mě bohatě stačí. Nesetkal jsem se s žádnými problémy, jinak optika se mě zdá kvalitní a přesná.
CPU: A64 3000+ Winchester + AC Silencer 64Ultra MB: DFI nF4 DAGF RAM: 2*512MB Kingmax 433Mhz VGA: HIS RX800 392/700@439/972 HDD: 160GB Hitachi mechanika: LG SuperMulti GSA-4163B, floopy case: Chieftec DX-01SL-D-U 410W
LCD: HP L1740, repro: Creative Inspire P380
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Koupil jsem si MX518 a jsem ohromen jaký je rozdíl oproti mé staré Genius NetScroll,samozřejmě ve hrách,pravidelně B2.Tlačítka navíc mě neberou,využiju pouze snížení a zvýšení Dpi.Mám ji teprv 4 dny,tak na širší zhodnocení krátkou dobu.
IBM Thinkpad T42p
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Renus píše:Koupil jsem si MX518 a jsem ohromen jaký je rozdíl oproti mé staré Genius NetScroll,samozřejmě ve hrách,pravidelně B2.Tlačítka navíc mě neberou,využiju pouze snížení a zvýšení Dpi.Mám ji teprv 4 dny,tak na širší zhodnocení krátkou dobu.
na co jako vyuzijes snizeni a zvyseni dpi?
cely ten kolotoc ohledne dpi je kravina,kdyz mam 800dpi a sens 1 a 2000dpi a sens1,tak to mam rychlejsi, a kdyz to chci jak sem byl zvykly,tak mam snizit dpi a tim padem sem si mohl koupit levnejsi mysku?
imho je totalni kravina taky laser.. do kanclu dobre ale na hrani kravina... spis zbytecnost,kdo by si koupil mys za 2k a hral na stole?(mozna nejaky magor)
imho je nejlepsi vybirat mys podle tvaru, ja sem tak udelal, mam IE3.0 a jsem spokojeny na nejvyssi urovnen,mozna zkusim noveho razera, a mozna g5ku,ma ji kamos a je hodne spokojeny ale jak rikam, ma snizene dpi a tudiz si mohl klidne koupit mx510 z vyprodeje za 600kc
tot muj nazor(kua nejak sem se rozepsal :oops:)
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Asi sis to popletl s G5,ta má laserovou optiku a citlivost až 2000.

MX518 stojí 1380.-Kupoval jsem ji pro její špičkovou kvalitu snímání,ergonomii a taky jsem si chtěl udělat radost :)
IBM Thinkpad T42p
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Cujo píše:na co jako vyuzijes snizeni a zvyseni dpi?
cely ten kolotoc ohledne dpi je kravina,kdyz mam 800dpi a sens 1 a 2000dpi a sens1,tak to mam rychlejsi, a kdyz to chci jak sem byl zvykly,tak mam snizit dpi a tim padem sem si mohl koupit levnejsi mysku?
imho je totalni kravina taky laser.. do kanclu dobre ale na hrani kravina... spis zbytecnost,kdo by si koupil mys za 2k a hral na stole?(mozna nejaky magor)
imho je nejlepsi vybirat mys podle tvaru, ja sem tak udelal, mam IE3.0 a jsem spokojeny na nejvyssi urovnen,mozna zkusim noveho razera, a mozna g5ku,ma ji kamos a je hodne spokojeny ale jak rikam, ma snizene dpi a tudiz si mohl klidne koupit mx510 z vyprodeje za 600kc
Tvoj nazor mi pride ako zavist a zhadzovanie vsetkeho, co nemas ty (alebo na co zatial nemas). Pravdepodobne je pre teba totalna kravina vsetko co je drahsie, ako to co mas ty...

Rozlisenie mojho Razera s 1200dpi zodpoveda monitoru s rozlisenim 1600x1200, takze ak ma znizene dpi, moze, asi ma ine rozlisenie.
2000dpi bude asi 1900+ sirka. Cize je logicke ze si moze znizit rozlisenie.

Pri praci v Photoshope, alebo hrani CSSka online to rozlisenie pocitis.
Hlavne v Photoshope bych tu tvoji 800dpi Majkrosoftku hodil o stenu.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

co tady meles o photoshopu? ty voe precti si nazev threadu? asi jsi nikdy nemel v ruce ie3.0 nebo 4.0
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Cujo píše:co tady meles o photoshopu? ty voe precti si nazev threadu? asi jsi nikdy nemel v ruce ie3.0 nebo 4.0
Bud v klude, msie 3 aj 4 som mal v ruke dost dlho, to mi ver. Ale 4ka s jej trapnym koleckom ma od tejto znacky odradila - navzdy.
Mal som rok MSIE3, rok MX510 a rok MX1000, myslis, ze o nich nic neviem?
Photoshop som spomenul pretoze na PC sa da aj pracovat (nemusi to byt iba Photoshop), ale tos asi este nezistil.
Nebudes mat predsa mys na hry a druhu na pracu, ked mozes mat jednu, co bude super na obe veci.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

Yosr/cz/
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yosr/cz/ »

zdravim koupil sem si razera a v ovladacich je on-the fly sensitivity tak sem chtel vedet k cemu to je
cuzzzz allll red dwarf is the best
Neller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neller »

Yosr/cz/ píše:zdravim koupil sem si razera a v ovladacich je on-the fly sensitivity tak sem chtel vedet k cemu to je
podle me to je nastavovani senzitivity primo za provozu mysi-jako ze asi hrajes a nejakym tlacitkem to primo ve hre muzes menit-ale mozna se pletu.
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Neller píše:
Yosr/cz/ píše:zdravim koupil sem si razera a v ovladacich je on-the fly sensitivity tak sem chtel vedet k cemu to je
podle me to je nastavovani senzitivity primo za provozu mysi-jako ze asi hrajes a nejakym tlacitkem to primo ve hre muzes menit-ale mozna se pletu.
Nepletes se - navolis si tam kombinaci tlacitek a pak muzes menit sens. behem hrani. Sice nevim, k cemu je to v realu dobry, ale nekdo to mozna vyuzije...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

wector píše:Nepletes se - navolis si tam kombinaci tlacitek a pak muzes menit sens. behem hrani.
defaultne to je 4. tlacitko na mysi + kolecko mysi Up/Down
wector píše:Sice nevim, k cemu je to v realu dobry, ale nekdo to mozna vyuzije...
priklad: Sounter Strike - hras s AK47 das vysoku senzitivitu a ides bijes hlava/nehlava...
...najdes sniperku, zahodis AK47, znizis senzitivitu, abys aspon nieco trafil a pohodlne, pomaly z dialky to sijes a sijes...

Na to je to.

wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Wuuduu píše:
wector píše:Nepletes se - navolis si tam kombinaci tlacitek a pak muzes menit sens. behem hrani.
defaultne to je 4. tlacitko na mysi + kolecko mysi Up/Down
wector píše:Sice nevim, k cemu je to v realu dobry, ale nekdo to mozna vyuzije...
priklad: Sounter Strike - hras s AK47 das vysoku senzitivitu a ides bijes hlava/nehlava...
...najdes sniperku, zahodis AK47, znizis senzitivitu, abys aspon nieco trafil a pohodlne, pomaly z dialky to sijes a sijes...

Na to je to.
tak CS nehraju, ale treba u quake 3 jde nastavit sens. pro kazdou zbran zvlast, takze se s timhle nemusi clovek zdrzovat ( ja to teda pouzivam jenom pro rail... )
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Wuuduu píše: ...najdes sniperku, zahodis AK47, znizis senzitivitu, abys aspon nieco trafil a pohodlne, pomaly z dialky to sijes a sijes...

Na to je to.
no ty asi CS moc dlouho nehrajes...kdyz mas zoom tak to ma uplne jinou sensitivitu defalutne je zoom_sensitivity 1.2 (nevim to jiste)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

hram to len rok, to mas pravdu :oops:

Ale preco si to nemenit este mysou...

_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

Holda29 píše:Tak podle testu na pctuningu, ma G7 vydrz baterie !4! slovy ctyri hodidy....to nemuze nikdo koupit ne?

//edit Jája: smazán duplicitní post
na webu logitechu píšou 2 a půl dne při průměrném používání (hraní) 4 hod. I tak je to slabota i když se mi zamlouvá.
Bulwasaur
Nováček
Nováček

Mx-518 vs. RAPTOR-GAMING M2

Příspěvek od Bulwasaur »

Cawes mohl byste nekdo napsat par vet o tom jak si stojej oproti sobe Mx-518 vs. RAPTOR-GAMING M2? :?: ? diky
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Mx-518 vs. RAPTOR-GAMING M2

Příspěvek od wector »

Bulwasaur píše:Cawes mohl byste nekdo napsat par vet o tom jak si stojej oproti sobe Mx-518 vs. RAPTOR-GAMING M2? :?: ? diky
Primy porovnani sem nikde nevidel, ale z recenzi ten Raptor nevychazi nejlip - pokud na nej prejdes z Geniusu nebo podobneho ruku-niciciho shitu, tak ti bude pripadat skvelej, ale pokud si predtim pouzival Razer popr. MX518, tak uz ti tak super neprijde... M2 neni satna mys, ale proste existujou lepsi a to je jeji nejvetsi problem. Navic uz se i celkem spatne shani, ani progamingshop.cz ( btw cenove strasnej obchod ) ji uz nema v nabidce jako bezny zbozi, asi by to bylo na domluvu.

Jako jestli trvas na jedny z tehle 2, tak MX518, jinak ja sem zastancem Razeru. Proste si procti, co sem tady na zacatku napsal, rozmysli se a nakup ;)
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Co si myslite o teto mysi?
http://www.gamebiz.com.au/reviews.php?a ... ontent=743

Btw. testuju ted vsecky dostupne hlodavce, lodžiteky, rejzry... Imho nej se zatim jevi mx510 a mile prekvapil i me raptor m1.

Jestli nekdo mate G5-nezda se Vam kecko moc tvrde na stisknuti?

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

BRKO píše:Co si myslite o teto mysi?
http://www.gamebiz.com.au/reviews.php?a ... ontent=743
mas ji ? je dobra? lepsi nez IE3.0?
jo zda,to kolecko sux,g5sux za ty prachy raci razera nebo neco starsiho+dobrou podlozku
Naposledy upravil(a) Cujo dne sob 19. lis 2005, 09:00, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“