Tak už jsem to našel , a demo to má takyPcBuh píše:Jak se v NFS MW FULL nastavujou Km/h ?????

Moderátor: Baneshee

30-40 FPS neni na zavodni hru pomalu. Reakce nejsou v zadnem pripade kvuli FPS snizeny. NEzapominej, ze toto neni akcni strilecka, kde musis reagovat a mirit v kratkem casovem useku. Zde jde prece pouze o plynulost pohybu a to pri 30-40 FPS je zajisteno.kuceraj píše:No myslel jsem, že mi to podle vašich příspěvků poběží uplně bez problému, ale sotva se to hýbe. Jedu na 1024x768. Detaily jsou cca +/- na polovinu nebo méně. Mám zapnutý první stupeň AA. FPS se pohybuje cca kolem 30-40. Nic moc ...
Sestava viz. podpis. Inst. nejnovější DirectX a Catalysty 5.11. Je normální, že to jede tak pomalu ?

J X P píše:30-40 FPS neni na zavodni hru pomalu. Reakce nejsou v zadnem pripade kvuli FPS snizeny. NEzapominej, ze toto neni akcni strilecka, kde musis reagovat a mirit v kratkem casovem useku. Zde jde prece pouze o plynulost pohybu a to pri 30-40 FPS je zajisteno.kuceraj píše:No myslel jsem, že mi to podle vašich příspěvků poběží uplně bez problému, ale sotva se to hýbe. Jedu na 1024x768. Detaily jsou cca +/- na polovinu nebo méně. Mám zapnutý první stupeň AA. FPS se pohybuje cca kolem 30-40. Nic moc ...
Sestava viz. podpis. Inst. nejnovější DirectX a Catalysty 5.11. Je normální, že to jede tak pomalu ?

blázníš ?!J X P píše:
30-40 FPS neni na zavodni hru pomalu. Reakce nejsou v zadnem pripade kvuli FPS snizeny. NEzapominej, ze toto neni akcni strilecka, kde musis reagovat a mirit v kratkem casovem useku. Zde jde prece pouze o plynulost pohybu a to pri 30-40 FPS je zajisteno.

no ja ne, jen se ridim fyziologii lidskeho oka. ale toto neni diskuse o tom, zda je lepsi ta ktera hodnota FPS. Proto si FPS mej jaky chces, treba 150, lepsi v NfS diky tomu stejne nebudes a nevim jak jsi dosel na to, ze se nekomu zda NfS tezkyDigitaldoom píše:blázníš ?!
30-40FPS je málo ... to je na hranici hratelnosti ... pod 40 je to trhačka ... mě to jede kolem 60FPS na max details bez motion blure (to nesnášim) a myslím že to jede stále pomalu ... při závodní hře musíš reagovat v sakra krátkém časovém useku ( třeba proto se vám NFS zdá těžky?!že ste pomalý) ...

Ach....na tie tvoje prispevky sa mi moc nechce reagovat ale prosim ta vysvetlis nam akou fintou si vypol motion blur??? To som sakra zvedavy lebo vypnut to nejde!!Digitaldoom píše:...mě to jede kolem 60FPS na max details bez motion blure (to nesnášim) a myslím že to jede stále pomalu ...

Kdo blazi jsi podle me ty. Promin, ale neverim ti tvrzeni, ze rozeznas 40 a 60 fps. Jestli jo, pak nemas lidske okoDigitaldoom píše:blázníš ?!J X P píše:
30-40 FPS neni na zavodni hru pomalu. Reakce nejsou v zadnem pripade kvuli FPS snizeny. NEzapominej, ze toto neni akcni strilecka, kde musis reagovat a mirit v kratkem casovem useku. Zde jde prece pouze o plynulost pohybu a to pri 30-40 FPS je zajisteno.
30-40FPS je málo ... to je na hranici hratelnosti ... pod 40 je to trhačka ... mě to jede kolem 60FPS na max details bez motion blure (to nesnášim) a myslím že to jede stále pomalu ... při závodní hře musíš reagovat v sakra krátkém časovém useku ( třeba proto se vám NFS zdá těžky?!že ste pomalý) ...
takže ee problém bude asi někde jinde
he he že by dva moduly RAm na s754 při taktování ?! ... s754 nemá dvoukanál a tak mu mohou dělat dva moduly potížetohle je ale známá věc

rozeznám ! a ty je rozeznáš taky ! jnom nesmíš bejt slepej a zebedněnejPalec123 píše: Kdo blazi jsi podle me ty. Promin, ale neverim ti tvrzeni, ze rozeznas 40 a 60 fps. Jestli jo, pak nemas lidske oko
30-40 fps je naprosto dostacujici... A prosim te nekasej se tady tvyma super rychlyma reakcema.. Jestli jsi tak strasne dobrej, nevim proc ztracis cas u komplu

to sice ne ale když vidím jednotlivé snímky zasebou jak když otáčím snímky v albu nemám zrovna pocit že by hra nějak rychle běžela ... mě se teda hra při 60FPS zdá rychlejšíbukva píše:Sice OT ale:
Digitaldoome, placas blbosti. Rychlost vykreslovani nema nic spolecnyho s rychlosti behu hry (ty doby, kdyby byla rychlost casu ve hre vazana na vykreslovani skoncili u dobrych her nekde u 486tek, pamatujes?).
Takze to co pises - ze je nekdo pomalejsi a potrebuje min FPS, to je blbost az na pudu, ze?