Neumím to!!

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
frf
Nováček
Nováček

Neumím to!!

Příspěvek od frf »

Prosím o pomoc,koupil jsem si novou desku ASUS A7V600-X + nový SATA WD800JD,deska ho vůbec nenajde,v BIOS to nastavit nejde,možná to neumím.Nevím co stím,skoušel jsem kopírovat ovladače z CD na disketu a nic,už třetí den pláču,prosím o radu.Jiný disk vPC nemám,XP nainstalovat nejdou,hlásí že vPC není HDD.Konektory jsou tak jak mají být,pomzte,prosím.Dík

//edit EfineSS:
1. Uprav si nazev threadu
2. Presunuto z MB socket A do sekce pevne disky
Stevie
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stevie »

No musíš frknout ovladače na disketu a když instaluješ widle tak hned na začátku ti to dole píše něco ve smyslu že jestli chceš sám navolit disky tak zmáčknout myslim F8...nebo ňáký F..prostě to sleduj a uvidíš. Pak tam kopni tu disketu a natáhnou se ovladače z diskety a pude to
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Je to F6 ne F8 ... řešilo se to tu už snad milionkrát, stačí hledat.
Goldnoob team proud member!
frf
Nováček
Nováček

Příspěvek od frf »

Jaké přesně ty ovladače mají být,na ovladače z CD po zmáčknutí F6 při instalaci XP mě vyzve program na vložení A:,vyjede nabídka,dám SERIAL ATA,odklepnu.Zachvíli program hlásí že v PC nejsou pevné disky a konecF3.Může mi někdo poradit jaké ovl.přesně musím z CD stahnout na disketu?Děkuju.
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Vytvoř disketu s ovladačem, který je na CD, potom nabootuj z instalačního CD, při inicializaci stiskni F6, vlož disketu do mechaniky, popřípadě vyber OS - pokud to bude systém vyžadovat. No a potom už je to jako u klasických SATA disků.
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

A hlavne,po zmacknuti F6 se ti nactou nejaky vecicky, zepta se te to na vlozeni diskety a ty zmacknes pismeno "S", jako specifikovat zarizeni. Pak by to melo jet v pohode.
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

jj, když ji tam dáš až v průběhu inicializace, tak je nutné zmáčknout to esko. Pokud je tam už předem, tak to Win udělá sám. S-"Specifikovat další zařízení".
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“