pasive chipset chladic s HP pro DFI LP Ultra-D
Moderátor: morke
- mistrsoft
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
pasive chipset chladic s HP pro DFI LP Ultra-D
potrebuju nejakej pasive na DFI LP Ultra-D.. problem je ze chipset je primo pod grafikou.. optimalni by byl chladic s vymenikem teple pres heat pipes.. da se neco takoveho sehnat nebo zvlad by to nekdo vyrobit? ten chladicek co tam je zacina nejak vrcet a myslim ze brzo pude do vecnych lovist..;/
AMD A64 X2 3800+ Manchester (Thermaltake Sonic Tower + Thermaltake Smart Fan 2 12cm) (9x266), DFI LanParty Ultra-D, 2x1024 MB Mushkin DDR400 2-3-2-6, ATI Radeon X1900XT, HDD Raptor 74GB, Hitachi 250GB sata2, WD 120GB, palka LG GSA4120b, case Thermaltake Shark, zdroj Chill Inovation 510W, TV tuner Leadtek WinFast TV USB II, LCD Hyundai L90D+, keyboard Logitech Internet Navigator, mouse Logitech MX500
- honny
- Středně pokročilý

Ne 1000x, víckrát to tu je... Jenom já to postuju aspon po čtvrté.
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 53#6799053
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Honny - buď rozřezat AC Freezer nebo tady je moje řešení pomocí AeroCool Tower - měděnný a 3xheatpipe. Jinak se toto řeší v tomto threadu

- mistrsoft
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no to je moc pekne.. ale jak jsem zkoumal tvoje dalsi fotky kde tam mas uz i grafiku tak je to dost na tesno.. z te strany od procaku.. mam GF 6800GT od leadteku a na te zadni strane je pasive jaxvine.. a pak mam na CPU Thermaltake Sonic Tower a jak tak na to koukam tak nevim jesi by se to tam vlezlo ta cast u cpu.. ale stoji to za promysleni.. myslim ze by to uchladila i jen jedna pulka prinejhorsim ne?
AMD A64 X2 3800+ Manchester (Thermaltake Sonic Tower + Thermaltake Smart Fan 2 12cm) (9x266), DFI LanParty Ultra-D, 2x1024 MB Mushkin DDR400 2-3-2-6, ATI Radeon X1900XT, HDD Raptor 74GB, Hitachi 250GB sata2, WD 120GB, palka LG GSA4120b, case Thermaltake Shark, zdroj Chill Inovation 510W, TV tuner Leadtek WinFast TV USB II, LCD Hyundai L90D+, keyboard Logitech Internet Navigator, mouse Logitech MX500
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ono jde o to, že si nijak moc nepomůžeš. Prostě nahoře ten pasiv vychází dost na těsno s kartou, ale nevím, jakej pasiv tam máš. Každopádně půlka je blbost, za prvé nejde odříznout polovina heatpipe a za druhé by to neuchladilo. Jedině, že bys to nějak ohnul, ale nevím, to se mi moc nezdá.
A co se týká dalších fotek s grafikou, tak ten pasiv byl provizorní...teď na ní mám Zalmana F700 a s ním je to v pohodě. Ale nevím, jak to je u tebe. Pokud bys tam dal Freezera, tak ten je o něco větší, takže bys nějaké místo dostal, ale kolik to netuším...
A co se týká dalších fotek s grafikou, tak ten pasiv byl provizorní...teď na ní mám Zalmana F700 a s ním je to v pohodě. Ale nevím, jak to je u tebe. Pokud bys tam dal Freezera, tak ten je o něco větší, takže bys nějaké místo dostal, ale kolik to netuším...