Kdo dokaze vyresit tenhle problem, je buh! (help s R9600Pro)
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- jiri9
- Začátečník

Jéžišmarjá lidičky, to se opravdu pohybujete kolem PC tak krátce? Samozřejmě že pravdu má Thellwin, Je to klasický příklad nekompaktibility VIA KT400/600 s ATI R9600... Takže opravdu v BIOSu nastav AGP 4x a zakaž FastWrite, a můžeš vyhlásit boha..., je to Thellwin.
GIGABYTE B550I AORUS PRO AX, AMD Ryzen 5 3600X, AIO XPG LEVANTE, 240mm, 16GB DDR4 HyperX Predator RGB 3200, MSI RTX 2060 Gaming Z, SSD: ADATA XPG SX6000, M.2 - 128GB + ADATA XPG GAMMIX S11 Pro, M.2 - 1TB, case Metallic Gear by Phanteks NEO G Mini V2, Power EVGA SuperNova G2 750W.
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- 0x
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Po nejaky dobe odpovidam : )
Hral jsem CS 1.6 a tak jsem jel na starejch ovladacich a nic neblblo ..
Jenze jsem dostal zase chut na CS Source tak jsem nainstaloval nejnovejsi ovladace (tusim 5.11) a opet mi to blbne...
Po restartu a zapnuti Firefoxe naskoci hlaska z CCC - VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands
A vypne se monitor (cenra obrazovka) - nebo zblbnou barvy.
Radili jste mi tady vypnout FastWrites, nastavit AGP 4x a jeste nekde jsem se docetl ze i vypnout VPU Recover... FW jsem vypnul, jenze v BIOSU tam mam AGP 8x a nejde to prepnout na 4x (to pole je proste neaktivni); a tu polozku VPU Recover jsem ani v BIOSu nenasel...
Neporadite prosimvas? dekuju
Hral jsem CS 1.6 a tak jsem jel na starejch ovladacich a nic neblblo ..
Jenze jsem dostal zase chut na CS Source tak jsem nainstaloval nejnovejsi ovladace (tusim 5.11) a opet mi to blbne...
Po restartu a zapnuti Firefoxe naskoci hlaska z CCC - VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands
A vypne se monitor (cenra obrazovka) - nebo zblbnou barvy.
Radili jste mi tady vypnout FastWrites, nastavit AGP 4x a jeste nekde jsem se docetl ze i vypnout VPU Recover... FW jsem vypnul, jenze v BIOSU tam mam AGP 8x a nejde to prepnout na 4x (to pole je proste neaktivni); a tu polozku VPU Recover jsem ani v BIOSu nenasel...
Neporadite prosimvas? dekuju
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- 0x
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: