Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Posledni prispevek ode me typu fps. Digital doome to si jako delas srandu, ze hra je rychlejsi kdyz mas vic fps? Mozna ti tak prijde, ale myslim si, ze si to clovek jen tak namlouva. Chtelo by to dve pc vedle sebe a porovnavat to, ale stejne si myslim, ze je to pitomost.. Ale nechci se hadat..
No a aby ten thread o MW nebyl jen same dohadovani. Na plnou verzi teprve cekam. Demo vsak ve me zanechalo rozpoluplne dojmy. Napr ta honicka s policajtama. Rozjezd toho Viperu je priserny, takhle se zadny auto nechova.. snad je to v plne verzi lepsi.. Potom jsem si vsiml, ze auto tak divne poskakuje na obrubniku.. Grafika je pekna, textura silnice se mi nezda az tak spatna. Celkove k grafice bych vyhrady nemel. Spis jen k ovladani auta.. Uvidime jak to dopadne s celkovou hratelnosti.. Treba o Age Of Empires III jsem cetl, ze je dalsim milnikem ve strategiich a ze se bude hrat vsude a dlouho. No rekl bych ze je to spis akorat pruser, nikoho to moc nechytlo.. Mozna je to jen muj pohled, protoze ja uz jsem hral predchozi dily a ty byly super (AOE II & AOM :worship: )
Doufam ze to stejne nedopadne i s Most Wanted. Serii NFS hraju od IV a prave u ctvrteho dilu jsem ztravil nejvic casu. Dalsi dil, ktery me hodne bavil byl NFSU I.. Uvidime uvidime :wink:
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Neskusali ste niekto ako to ide hrat s volantom?
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

350Z píše:Neskusali ste niekto ako to ide hrat s volantom?
vyborne.
0118 999 881 999 119 7253
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

cool.user píše:
350Z píše:Neskusali ste niekto ako to ide hrat s volantom?
vyborne.
je to lepsie ako v Undergrounde 2? tam dost zalezalo na nastaveni lebo ked bol volant zle nastaveny tak to s nim bolo prakticky nehratelne.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

350Z píše: je to lepsie ako v Undergrounde 2? tam dost zalezalo na nastaveni lebo ked bol volant zle nastaveny tak to s nim bolo prakticky nehratelne.
tak to ti nepovim, me se na volantu skvele hrajou aj nfsu2 ...
0118 999 881 999 119 7253
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Zdravim. Mam doma teraz MW Black Edition. Aky je rozdiel medzi touto verziou a normalnou teda bez pripony Black Edition? Ten handling je taky naprd u vas vsetkych ci len u mna na NFS MW BE? Lebo sa mi auta zdaju dost neovladatelne oproti NFSU2.
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

cool.user píše:
350Z píše: je to lepsie ako v Undergrounde 2? tam dost zalezalo na nastaveni lebo ked bol volant zle nastaveny tak to s nim bolo prakticky nehratelne.
tak to ti nepovim, me se na volantu skvele hrajou aj nfsu2 ...
bez FF to ide super bez hocijakych nastaveni ale ked zapnem force feedback tak tam musim hodne nastavovat aby to islo v hre hladko
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

IQLogic píše:Zdravim. Mam doma teraz MW Black Edition. Aky je rozdiel medzi touto verziou a normalnou teda bez pripony Black Edition? Ten handling je taky naprd u vas vsetkych ci len u mna na NFS MW BE? Lebo sa mi auta zdaju dost neovladatelne oproti NFSU2.
Black Edition ma nevic soundtrack a nejaky video z tvorby NFS ... ale to bys mel mit napsany na krabicce, ne?

Jinak nechapu, co cekas jako odpoved na druhou otazku - NFS: MW, NFS:MW demo a NFS:MW BE je uplne ta stejna hra, takze by me zajimalo, jak by se to melo udelat, aby v nejake jine verzi bylo to ovladani jiny. Jedine snad ze bys mel nejakej haluzove-chybovej procesor a pocital by ti vysledky spatne...

Jinak mne osobne se zda chovani aut "realnejsi" nez v NFS:U nebo U2. Az na to, ze zadnou praxi v rizeni podobnych aut nemam, takze to vztahuju jen jako svoji predstavu k tomu, jak by se "asi mohlo mozna teoreticky priblizne" podobny auto chovat.

Kdybyste jen vedeli, jak vas tvurci her osiraji, to uz byste nikdy slovni spojeni "realisticka hra" nevypustili pres pusu
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Kdybyste jen vedeli, jak vas tvurci her osiraji, to uz byste nikdy slovni spojeni "realisticka hra" nevypustili pres pusu

:shock:
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

Preco sa mi hra na zostave v popise aj v rozliseni 640x480 low detail seka(odhadujem tak 20-25 fps)? Najprv som myslel ze bude malo RAM ale co pocuvam tak ludom to bezi s horsim CPU horsou grafikou a 256MB RAM hratelne aj na 1024 + medium detail... Tak cim to moze byt???
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

to ovladani se tu resi porad.....proste MW je arkada jako prase! NFSU2 se ty auta chovaj velice dobre na to ze sou to arkadove zavody.....ale v MW......mam sice jen demo ale zkousel sem ze kdyz zastavim a chci se pomalu rozjezd tak auto automaticky se zacne sunout do strany ...proste ovladatelnost je priserna!
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

bukva píše: Black Edition ma nevic soundtrack a nejaky video z tvorby NFS ... ale to bys mel mit napsany na krabicce, ne?
Tušim že na tiscali psali že tam budou i nějaký speciální auta navíc :)
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Tak jsem to teď zkoušel po LAN a z cca. 20 pokusu jsem jel 2 závody :sad:

Server viděl ale nemohl jsem se připojit :(
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

No jsme si dneska taky udělal čas a nainstaloval plnou.
Demo šlo někde docela plynule (fps jsem neměřil) ale plná se dost trhá. Normálně mam do 45fps místy kolem 30ti ale v tom tmavým lese za městem i 19 když prší. (hraju to 1024x768 na plný kromě aa a motion blur). no na to, že mam "fx56", x800gt s posledníma driverama docela slušný.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Je dost divny ze bez AA mas 19fps pri 1024*768.. :?
ale na druhou stranu nevim jak je ta karta presne vykona ale ma jen 8pipek..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Jackiii píše:Je dost divny ze bez AA mas 19fps pri 1024*768.. :?
ale na druhou stranu nevim jak je ta karta presne vykona ale ma jen 8pipek..
přes 10000 v 3D marku 03 a 4700 v 05. V DIII mam 73fps (demo 1 na podruhý) a fear 18/46/90 (min/avg/max - 1024x768 full) těch 19 mam jen v tom tmavým lese jinak to jde spíš kolem 30ti ale i tak je to dost málo
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

bukva píše:
Jinak mne osobne se zda chovani aut "realnejsi" nez v NFS:U nebo U2. Az na to, ze zadnou praxi v rizeni podobnych aut nemam, takze to vztahuju jen jako svoji predstavu k tomu, jak by se "asi mohlo mozna teoreticky priblizne" podobny auto chovat.

:lol: :oops: kromě NFS 5 má každé NFS do reality obrovsky daleko ... zahraj si LFS,GTR nebo RBR a pak si pusť tohle NFS MW a uvidíš ...

korm toho na LFS nás tvůrci rozhodně neosírají ;) zkus ji někdy ;)

BTW: hrát závodní hru jinak než na volantu ?! tohle ještě někdo při dnešních cenách Logitech Wingman Formula FF dělá ?! já už si to nezkusil jinak než s volantem tak od r2000 :)

každopádně NFS MW je až na tu nerealističnost s ovládáním uplně stejně jako NFSU II ... force feedback standartní ...
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Digitaldoom píše:
BTW: hrát závodní hru jinak než na volantu ?! tohle ještě někdo při dnešních cenách Logitech Wingman Formula FF dělá ?! já už si to nezkusil jinak než s volantem tak od r2000 :)
Ty tvoje slaboduchý pindy mě dokážou rozesmát,fakt že jo.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Luks píše: Ty tvoje slaboduchý pindy mě dokážou rozesmát,fakt že jo.
schovej si ty svoje slaboduchý OT pindy někam jinam posthuntere ... pokud nemáš nic k tmatu tj NFSU-FPS-volant ?! tak se zdrž komentáře ....

BTW: teď jsem zase chvíly hrál NFS MW a začíná to být takový jednotvárný :( a to sem to nehrál víc jak 4h

jak jste kdo daleko ? :oops:
tnt_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tnt_ »

Hram to na volante MOMO, 1280x1024 high, bez shadows, a nejake 3 veci.

Po 3hodinach hrania...

- rozbiehanie auta...to je otras, furt by len gumovalo a to hram na pedaloch. a k tomu este divne poskakuje.
- uz mi to pripada ako FlatOut.
- ani neviem kolko mam NM pod kapotou.
- v jednej sms bolo pisane ze so stock autom nemozem vyhravat...no uz mam dvoch z blacklistu sktrnutych a stale stock IS300.
- oponenti brzdia z nicoho nic.
- po meste ma nebavi behat, opak U2
+ super zaciatok
+ menu, pribeh, videa
+ modely aut, aj ked sa az o tolko nezlepsili oproti U2
+ hudba
+ pocet aut vo vlastnej garazi

Ono sa toho este najde kym dojdem do konca, ale skor - ako +
Zatial pre mna menej hratelne ako U2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“