komp nenabehne a nic nedela
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
komp nenabehne a nic nedela
Ahoj, kamos tu ma problem, nebootuje mu komp, nic to nedela, ani to nepipa a taky to nejde vypnout... kdyz to zapne, tak se to zapne asi az po 15-20 vterinach... kdyz sme tam dali jinej zdroj, tak to slo zapnout hned, ale vypnout to nejde stejne a furt to nic nedela... zkouseli sme vse odpojit a nechat tam jen grafiku a ramky a porad to nic nedela... kdyby to byla grafka nebo ramky, tak by to pipalo, tak si myslime ze je to procesorem, nebo boardem, ale spis procesorem... ma Pentium 4 2,4 Ghz a board Gigabyte 8PE667PRO se socketem 478... dik za rady
PS: jeste pred dvema hodinama to bylo v pohode, nez prinesl kompa ke me domu a prej s tim nikde o zem netriskal ani nic podobneho... je to docela dovny, ze by se to takhle z niceho nic podelalo...
//edit mhl, přesun z intelu, obecné problémy s pc se řeší v sestavách
PS: jeste pred dvema hodinama to bylo v pohode, nez prinesl kompa ke me domu a prej s tim nikde o zem netriskal ani nic podobneho... je to docela dovny, ze by se to takhle z niceho nic podelalo...
//edit mhl, přesun z intelu, obecné problémy s pc se řeší v sestavách
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Tomas.1
- Nováček

-
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No problem jste si mohli taky zpusobit samy. Venku je uz fakt docela chladno. Prinesl ho k tobe a hned jste ho zapojili a zapli. Mohlo se stat, ze to navlhlo a pri zapnuti..... Zkus komponentu po komponente v jinem pc. Pokud ves bude ok, tak je to deska.. S timto problemem jsem se u PC nesetkal, ale stalo se mi obdobny u mobilu (Byla ovsem trosku vetsi zima) Bylo -15st.C, psal jsem sms a najednou mobil zhasnul a nesel zapnout.. Prisel jsem domu mobil polozil na stul a na chvilku jsem odesel. Po mem navratu me cekalo prekvapeni. Mobil lezel zapnuty a cekal na zadani PIN kodu.. Prece jenom je to elektronika a musi se s tim zachazet velmi opatrne, nevystavovat to pocasi.. Mozna je ale problem jinde co ja vim 
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ok, takze mam par dalsich poznatku... kdyz zapojim do zdroje elektrinu, tak to nejde zapnout tlacitkem on/off, ale zdroj zacne trochu bzucet a zapne se to SAMO po cca 20 vterinach, potom je jen cerna obrazovka a nic se nedeje a nejde to ani vypnout, jedine kdyz vyrvu kabel... jinak skoro vsechny komponenty (krome CPU a MB) jsme zkouseli jinde a vsechno ok, takze je to jedna z techto veci, ale bohuzel nikdo koho znam nema pentium, takze to nemuzem nikde vyzkouset... a to s tou zimou? jako ma to ke mne 5 minut pesky a bylo tak 5°C takze si nemyslim ze by se to mohlo takhle spalit, a navic tam ten komp pak tak 15 minut lezel v teple bez zapinani a az pak jsme ho zapnuli, takze si fakt nemyslim ze by to mohlo byt zimou...
joa zdrojem to neni, je sice nakej vadnej ale neni to tim, zkouseli jsme tam muj a delalo to to same akorat ze se to nezaplo po 20 vterinach, ale zaplo se to hned...
joa zdrojem to neni, je sice nakej vadnej ale neni to tim, zkouseli jsme tam muj a delalo to to same akorat ze se to nezaplo po 20 vterinach, ale zaplo se to hned...
- Lord
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pabos
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Lord
- Středně pokročilý