Ovladač na grafiku Ati mobility ...

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Ovladač na grafiku Ati mobility ...

Příspěvek od CADmaster »

Ahojda, poradí mi někdo kterej ovladač mám shánět pro grafiku do notebooku Acer s "Ati mobility radeon 9200 64MB" ?

Na www stránkách ati jsem zahlédl jen jakýsi ovladač, který ale asi není pro tento typ grafiky.

Díky

//prf.KuBA - Přesunuto z ATi.
ghosthunter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghosthunter »

Vcera jsem resil ten samy problem. Na stránkách ATI jsem taky nic nenasel. Nakonec jsem sel na stranky notebooku a stahl jsem si driver z podpory.
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

No jo jenže stránky aceru jsou tak zaprasené a loudujou snad tisíc let a taky mám problém tam něco najít : (
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CADmaster »

Hmmm tak na stránkách aceru ani ten NTB už neni .. potřebuju řadu acer aspire 1356 a tam je to až od 1360, přičem ten model už má nějakou nvidia kartu. : (

takže asi google rulez .. : (
ghosthunter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghosthunter »

Tak to ja jsem mel stesti na strankach HP jsem to nasel az moc rychle :D Musis hledat, neco takoveho jako ovladace urcite nekde najdes.
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
swarm
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Pouzij Omega ovladace http://www.omegadrivers.net/
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“