Morrowind, rady, tipy, triky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Smolda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smolda »

Pomaha treba to,ze si vylezes napr. na nejakou polici za NPC,musis to zkouset.A schopnost plizeni nejlip navysis tak,ze si najdes mistnost s jednou NPC,stoupnes si za ni,das plizeni a takhle zustanes par minut/hodin,jak chces.Je dobry klavesu pro plizeni (default ctrl tusim) necim zatizit, za hodku se vratit ke kompu a zjistit o kolik se ti skill navysil :wink:
Pop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Over

Příspěvek od Pop »

Tak jsem to dohral! Trvalo to priblizne 2 roky! :)

Musim rict, ze jak jsem byl Morrowindem celkove nadseny, tak finale s Dagothem me trochu zklamalo. Cekal jsem trosku tvrdsi boj, ale hlavne nejake vyvrcholeni...aspon kratke animovane outro. No nic.

K finale mam dotaz:

1. Maji odpovedi na jeho otazky nejaky vliv na prubeh konce? Asi 3x jsem to zkusil projet znovu, odpovidal jsem ruzne, ale vysledek byl vzdycky stejny.
2. Da se nejak vykonat "3.faze"? To znamena neznicit srdce, ale spojit se s nim a ziskat bozske vlastnosti a nesmrtelnost? Vivec o tom pise v tom navodu na zniceni Dagoth Ura, ale umyslne to nerozvadi.

//edit 13.11.2005
Tak jsem zjistil, ze jsem to lehce zdrbal. Ja jsem hned po zabiti Dagoth Ura zpanikaril, protoze se to zacalo vsechno hroutit a udelal jsem recall do Ald Ruhnu. Tim jsem se asi pripravil o outro s Azurou. Nema nekdo zachycene to outro jako video? Chtel bych to videt, kdyz uz jsem tomu venoval 2 roky :)) Hru jsem uz bohuzel odinstaloval vcetne savu.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Muze mi nekdo vysvetlit, co to zase s tou Arenou provedli...? Koupim si originalku od Playmana a ta samozrejme nefunguje.. a to projistotu ani bez te cestiny.. Nainstaluju Morrowind, Tribunal, nakonec Bloodmoon a nic.. jsem nadsenej..
Kdyz stahuju patche to mam jako tahat a instalovat vsechno..? jakoze patch na Morrowind, patch na Bloodmoon, atd.. vzdyt je bezna praxe, ze s datadiskem uz stahuju patch jen pro nej, ne..? A vubec.. to brzo rozlamu.. :( :( :(
Mam ted fakt naladu, ze i moje PC se boji, jestli se mu neco nestane.. :sad:
Normalne podam trestni oznameni..
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

2 Maxtor : A instaloval jsi to v pořadí Morrowind, Tribunal, Bloodmoon? Tušim, že to musíš nainstalovat v tomhle pořadí, jinak to nejede...Já mám taky origoš s obouma datadiskama od Playmanaa jelo mi to v pohodě...češtinu jsem ani nezkoušel...

//sorry - teď koukám, že si to instaloval ve správnym pořádí :oops: ...těžko říct, proč Ti to nefachá...píše to něco?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

a co ti to pise?
Patch nemusis instalovat, kazdy datadisk patchne hru a okrem toho, predavana hra by mala mat posledny patch v sebe. Aspon moja ma, ale mam anglicku GOTY verziu.

Jeden z dovodov preco by to nemuselo ist, je ze nemas plochu nastavenu na 32bit farby - to musis mat. Inak nie je dovod, aby to neslo.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No takze situace vyresena... udelal jsem si z toho CZ CD od Playmana vlastni 7MB patch, kterej je funkcni..
Bylo to presne onim problemem s patchem.. Nechapu.. By me zajimalo, kdo tu cestinu k ty hre kompiloval...
Je mozny, ze to je jedna z novejsich serii hry, nicmene moje poznatky..

Samotna hra je v nejvyssi verzi, ktera je momentalne patchem dostupna.. instalovat patch je tedy nesmysl.. + na playman CD jsou patche evropske s tim, ze morrowind sice UK readme ma, verze hry je ale US.. :)
No proste ja byt nekym od Bethesdy, tak uz v CZ koluje zaloba.. to CD s cestinou se tak vlastne stava nepouzitelnym... vytahl jsem si z nej tedy jen cestinu a vsechno slape jak ma..
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Over

Příspěvek od Rajče »

Pop píše://edit 13.11.2005
Tak jsem zjistil, ze jsem to lehce zdrbal. Ja jsem hned po zabiti Dagoth Ura zpanikaril, protoze se to zacalo vsechno hroutit a udelal jsem recall do Ald Ruhnu. Tim jsem se asi pripravil o outro s Azurou. Nema nekdo zachycene to outro jako video? Chtel bych to videt, kdyz uz jsem tomu venoval 2 roky :)) Hru jsem uz bohuzel odinstaloval vcetne savu.
Myslim, že jsi o nic nepřišel - Krátkej pokec s Azurou, která Ti dá její (vcelku nepoužitelnej) prsten a pak se jen podíváš, jak se vyjasňuje obloha...
ff
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

??

Příspěvek od ff »

cau, mam taku otazku:
mam postavu 35lvl imperial, naboostoval som si atributy pomocou fortify lekvárov, a to tak, ze som najskor vyrabal fortify intelligence a dostal som sa na nejakych 400 000 +- a potom som si vyrabal lekvare na ostatne atributy plus health, health sa mi dostalo na nejakych 17 000+, fatigue 200 000+ a postupom casu sa ta inteligencia stratila :-D. Health a fatigue zostalo na tych brutus hodnotach, nosnost som mal priblizne 80 000 a siel som konecne do Caldery predat vsetko co som mal na sebe a po nejakych 10 - 15 dnoch predavania :D postava zrazu zomrela a ja neviem preco, moze to byt tym obrovskym nepomerom medzi atributmi alebo health, magicka a fatigue??? (hracie dni su priblizne 230, je nejake obmedzenie aj co sa tyka herneho casu??)

mam za sebou relativne velku cast pribehu (urshilaku camp + nerevarine) a nie velmi sa mi chce to opakovat.

dik za nejake info, zdar
ff
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

!!

Příspěvek od ff »

tak som na to asi dosiel, problem bol pravdepodobne v kombinacii fortify health (17000) a fortify willpower (17000) a ostatne atributy na normalnych hodnotach a pravdepodobne smrt nastala pri navrateni health na povodnu hodnotu :sad:
takze teraz si budem musiet zopaknut urshilaku camp, njn :/
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

..jo jo, stereoidy su svinstvo
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

hihi.. tak jsem natahl svyho tulene na 1755 MHz, vymenil ramky za PC 135 CL2 a vono je to vyrazne sviznejsi -> nestacim zirat, ono je to i hratelny (mam male naroky).

problem! potrebuju sehnat ty 2 patche co na wizard's island vysly. myslim ze to byly 1.05 a 1.1. bez nich par veci (asi skriptu) nefunguje a v nekterych lokacich to pak brutalne shazuje framerate (prakticky na nulu).... esli nekdo mate tak mi je prosim poslete na ice[at]ventum.net .

PS: na googlu jsem nic nevygooglil //. resp vygooglil, ale jenom odkazy na placenou fileplanet a podobny.
ff
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ff »

ICE píše:problem! potrebuju sehnat ty 2 patche co na wizard's island vysly. myslim ze to byly 1.05 a 1.1. bez nich par veci (asi skriptu) nefunguje a v nekterych lokacich to pak brutalne shazuje framerate (prakticky na nulu).... esli nekdo mate tak mi je prosim poslete na ice[at]ventum.net .
PS: na googlu jsem nic nevygooglil //. resp vygooglil, ale jenom odkazy na placenou fileplanet a podobny.
ja mam na fileplanet ucet, resp. som tam zaregistrovany, tak stiahnem 1.05
ak je to tento:
wizards_islands_update_v105_pathfixed.exe
ma to nejakych 8 MB
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ff píše:
ICE píše:problem! potrebuju sehnat ty 2 patche co na wizard's island vysly. myslim ze to byly 1.05 a 1.1. bez nich par veci (asi skriptu) nefunguje a v nekterych lokacich to pak brutalne shazuje framerate (prakticky na nulu).... esli nekdo mate tak mi je prosim poslete na ice[at]ventum.net .
ja mam na fileplanet ucet, resp. som tam zaregistrovany, tak stiahnem 1.05
ak je to tento:
wizards_islands_update_v105_pathfixed.exe
ma to nejakych 8 MB
pak tam je jeste imho nejaky 1.1... ale ten prvni taky postaci :) diky moc.
Jan Sevcik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

addony a pluginy

Příspěvek od Jan Sevcik »

Nemate nekdo nejake zajimave pluginy, ktere pridavaji zviratka a vylepsuji prostredi - ja jsem mel kdysi toho plne jedno CD a clovicek mi ho nevratil ---- motyly, baziny, bludicky ... zvuky .... fakt super ....

MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache

"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: addony a pluginy

Příspěvek od HEAD »

Jan Sevcik píše:Nemate nekdo nejake zajimave pluginy, ktere pridavaji zviratka a vylepsuji prostredi - ja jsem mel kdysi toho plne jedno CD a clovicek mi ho nevratil ---- motyly, baziny, bludicky ... zvuky .... fakt super ....
http://morrowind.bonusweb.cz/pluginy.ht ... rubl=czech
BTW nainstaloval sem si Morrowinda po par letech a grafika je dneska uz hnusna :( Nechapu jak sem nadtim moch slintat pred par rokama :lol: Hlavne ty postavy toje fakt humus :sad: Asi me rozmazlil OBLIVION :oops:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: addony a pluginy

Příspěvek od Rajče »

HEAD píše: BTW nainstaloval sem si Morrowinda po par letech a grafika je dneska uz hnusna :( Nechapu jak sem nadtim moch slintat pred par rokama :lol: Hlavne ty postavy toje fakt humus :sad: Asi me rozmazlil OBLIVION :oops:
Co bys chtěl :) J epravda, že ve své obě se nad tim slintalo tak, jak dneska nad Oblivionem, ale takovej je běh dějin, ne? :wink: Jinak engine Oblivionu je IMHO mnohem doladěnější a využívá možnosti dnešní ch počítačů mnohem víc, než to ve své době dělal Morrowind (ten to nedělal skoro vůbec :oops: )....
Jan Sevcik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nezobrazuji se questy v logbooku ...

Příspěvek od Jan Sevcik »

Nevite, cim by to mohlo byt ... zpocatku se mi zobrazovaly a najednou prestaly .... kdyz se mi nahrava ulozena pozice zobrazuje se teplomer "parsing quests".... coz taky zpocatku nedelalo .....

MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache

"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Prosimvas ako sa v morrowinde mlati alebo bojuje? sekam dykou alebo boxujem do druhych a nic nic vobec im to neubera healty. som v seyda neen level 1 quest kedy mam najst vraha vybercu dani. diky..
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Othrondir píše:Prosimvas ako sa v morrowinde mlati alebo bojuje? sekam dykou alebo boxujem do druhych a nic nic vobec im to neubera healty. som v seyda neen level 1 quest kedy mam najst vraha vybercu dani. diky..
Dalsi sviatocny hrac CounterStrike/Quake sa rozhodol venovat RPG, ze som uhadol?
Btw. vsetky tvoje otazky zodpovie manual, ktory mas k hre.

Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Wuuduu píše:
Othrondir píše:Prosimvas ako sa v morrowinde mlati alebo bojuje? sekam dykou alebo boxujem do druhych a nic nic vobec im to neubera healty. som v seyda neen level 1 quest kedy mam najst vraha vybercu dani. diky..
Dalsi sviatocny hrac CounterStrike/Quake sa rozhodol venovat RPG, ze som uhadol?
Btw. vsetky tvoje otazky zodpovie manual, ktory mas k hre.
no ale ta hra bola ku starej GK pribalena a manualy a take nic takze na toto mam smolu. ja som morrowinda poznal uz dlho ale zachcelo sa mi to zahrat az ked som zacal aktivne pařit Oblivion. preto sa pytam este raz:
ako sa v morrowinde mlati alebo bojuje? sekam dykou alebo boxujem do druhych a nic nic vobec im to neubera healty. som v seyda neen level 1 quest kedy mam najst vraha vybercu dani.

dakujem
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“