Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Recon píše:nevite nekdo jak to hrat po lanu?? :sad:
LAN Play , jeden hráč udělá server a druhej se jen připojí
scarinko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scarinko »

blbost blbost blbost blbost blbost blbost blbost blbost
je to strasna blbost ako secky posledne hry od EA pretoze su robene asi v piatok o 12tej narychlo aby nieco bolo
AMD Athlon64 3000+ VeniceBOX DFI LP UltraD nForce4 2x512MB DDR 500 ADATA Viteste Hitachi SATA 160GB Sapphire Radeon X800GT 475/980@570/1120 BOX!!! LG Supermulti 4156B Case Airbox Black
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

cool.user píše:l0k2: dik,
jen dodam ze uplne nastaveni je popsano zde http://www.tweakguides.com/NFSMW_7.html
Dikec :wink:
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

mno.. tak by mě zajímalo jak to rozchodit po LANce... je to nějáký čudný s tím vyhledávaní serveru...
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

zkousel sme to po hamachi ,server sice de videt ale porad se to prupojuje :wink: a pak konec :/ firewall vypnutej vse jak ma byt ..

po nasi siti to jede v pohode 3hod v kuse :-D parada ale to hamachi me stve a ale asi nejsu sam :o)
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Visi píše:zkousel sme to po hamachi ,server sice de videt ale porad se to prupojuje :wink: a pak konec :/ firewall vypnutej vse jak ma byt ..

po nasi siti to jede v pohode 3hod v kuse :-D parada ale to hamachi me stve a ale asi nejsu sam :o)
Ja mam ten isty problem s NFSU2 ale urcite preto lebo mam pomaly net.Ale online to slape v pohode.Ale niekedy je sranda sa pozerat ako kvoli pomalemu pripojeniu doslova "lietaju" auta superov vo vzduchu alebo sa z nicoho nic objavia uplne na inom mieste vozovky (ono by sa to vystiznejsie dalo popisat slovom teleportacia :lol: ).Uz aby tu u nas bol konecne rychlejsi net lebo takto to je o hubu ani cez hamachi nic potom nechce poriadne ist.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

PcBuh píše:
Recon píše:nevite nekdo jak to hrat po lanu?? :sad:
LAN Play , jeden hráč udělá server a druhej se jen připojí
hmm tak uplnej vul nejsem :x . Kdyby to tak jednoduše šlo tak bych sem asi nepsal, po hamachi to proste nejde, nevim jak dal. Pingi na sebe mame, ale k serveru se nepripojime, at už ho založím ja nebo kamoš.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Recon píše:
PcBuh píše: LAN Play , jeden hráč udělá server a druhej se jen připojí
hmm tak uplnej vul nejsem :x . Kdyby to tak jednoduše šlo tak bych sem asi nepsal, po hamachi to proste nejde, nevim jak dal. Pingi na sebe mame, ale k serveru se nepripojime, at už ho založím ja nebo kamoš.
Ja jsem to tak udělal a celkem GOOD
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

NoIntro ZDE

Zkoušel jsem to a funguje to
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

Recon píše:
PcBuh píše: LAN Play , jeden hráč udělá server a druhej se jen připojí
kdysi jsem mel podobny problem s NHL,stacilo zmenit nastaveni brany z auto na nejake konkretni IP...
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Tak jsem v 50% (za 6h) a pár postřehů:

1. ty honičky s policjtama jsou ze záčátku zábavný ale teď už nudí až otravujou ... se silným autem je převracim a likviduju 1-2 nuda ... jednou jsem se poctivka snažil dostat přez město k závodu a 3x jsem se musel zbavovat policajtů ! a to mi pokaždý chybělo 500m ! :x

2. Nerozbitelnost mě samotného amě oprvadu štve ... zvlášť když je rozbitelný okolo uplně všechno ! provoz policajti .... a já jako ne ?! ta hra je v tomhleto padlá na hlavu !

3. Inteleginece policajtů bublající bláto ... jedem 20km/h a tejmě mě se 6 autama nikdy nechytnou byl jsem chycen všehovšudy 2x ... poprvé sem chtěl zjistit co se stane a podruhé sem tímto protestoval proti autorů že už jsou ty honičky nudný ! :lol: no dopadlo to jak to dopadlo :)

4. Neuvěřitelně mě štve ten systém obtížnosti ! jsou tratě kde jedu doslova jako pámbů ! 2kola naprosto na plnej ply všechny skutečný zkratky využívam nikdy sem nenaboural .... můj protivník to napálil čelně do auta otočil se a já mu zatim ujel o 2000m ... no nebyl on na konci závodu zamnou ?! to mě opravdu štve ... ale zdaleka nejvíc mě natomhle sere že oni mě pokaždý nechaj vyhrát !!! když sebou mlátim o zeď tak zpomalý a to doslova vidim jak předemnou zabrzdí a počká až je předjedu ... ta hra je padlá nahlavu ! :evil:

5. nic mě nenutí upgradovat auto (teda až na to že chci Porsche GT :oops: ) se základním puntěm bez jakéhokoli upgrade jsem v pohodě dojel 30% soutěže :) a můžu říci že vidět takový default punťo proti nadupaný Supře,Rx7 ,Viperovy, porshce 911 atd je opravdu užasný .... zvláš´t když s takovým tintítkem vyhrajete :)) ta hra je vážně divná :lol:

6. fyzika hry kdy když se dotknu hrazení tak v 90% skončim nějakým božským zásahem v uhlu 90° proti němu ... mě opravdu ....

7. Grafika .... ehm mám to na Full s veškerym myslitelným i nemyslitelným vyhlazováním a sokonce díky pujčené x1800XL s HDR a ta grafika se mi nelíbí čím dál více ... 2D krávy na pastvě,všudy přítomné rozšmudlání ! jo a fakt dost mě irituje ohrazení tratě těma jakoby silovýma polema které byly v NFSU červená tak tady jsou žlutá ! a to ve všudy přítomné žluté záři je opravduu geniální myšlenka !!! :x

8. zvuky ... motory nic moc ...

9. celkově na mě hra působí nedodělaným dojmem a hlavně dojmem že byla ušita horkou nití ...tak rok vývoje by ji jistě prospěl ...

každopádně NFS MW považuji za jedno z nejhorších NFS co kdy vyšlo ... jedná se o kupování zajíce v pytli a to doslova ... hra je technicky dobře zpracována ale když se podíváte blíže a hlavně než si ji zkusíte zahrát ... nuda nuda nuda a strašně Unfair arkáda ... takže zkusim to dohrát ... po měste už nejezdim létám rovnou k závodům dohraju to co nevidět ....

zajímavé že NFS se většinou nepovedlo když se snažili o o pokračováni skvělých NFS III ... 6tky byly příšerný a MW je příšerný naprosto stejně ... vůbec NFS6 a MW mají hodně společného ...

každopádně musim pogratulovat EA ke skvělému marketingovému tahu rozhodně bych jim udělil metál protože z takto hratelností podprůměrného a grafikou průměrného titulu udělají velice výdělečný projekt ... njn ..... jméno a tvář prodává :oops: Well Done EA ! :lol:
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Takže to má HDR?Někdo tady psal že ne,že je to jen ten Motion blur :?
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Digitaldoom píše:o pokračováni skvělých NFS III
A v čem byli NFS 3 tak dobré ??
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Kde se dají měnit poměry převodových stupňů?
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

PcBuh píše:
Digitaldoom píše:o pokračováni skvělých NFS III
A v čem byli NFS 3 tak dobré ??
v zábavnosti, to je to co týhle nablejskaný mázlotině chybí :sarcasm:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

JJ nedavno jsem si dal demo na NFS 3 a honicky porad velmi zabavne. Policajti nemaji z 0-100 za 2s takze kdyz se za tebou otaci klidne jim zdrhnes. Zatrasy? Hrebiky jsou lepsi. 8-) Uvidim podle plne verze ale NFS3 podle mne opet nebude prekonano.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Woyta píše:JJ nedavno jsem si dal demo na NFS 3 a honicky porad velmi zabavne. Policajti nemaji z 0-100 za 2s takze kdyz se za tebou otaci klidne jim zdrhnes. Zatrasy? Hrebiky jsou lepsi. 8-) Uvidim podle plne verze ale NFS3 podle mne opet nebude prekonano.
vsak hrebiky jsou n nfs mw taky
0118 999 881 999 119 7253
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Marian »

cool.user píše:vsak hrebiky jsou n nfs mw taky
a poriadne ma seru...ked ma chytia tak len kvoli tomu :(
Mam 60% a policajti mi uz lezu na nervy...
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Marian píše:
cool.user píše:vsak hrebiky jsou n nfs mw taky
a poriadne ma seru...ked ma chytia tak len kvoli tomu :(
Mam 60% a policajti mi uz lezu na nervy...
na hrebikove pasy je prave dobrej buletin time.

Jinak panove, vsichni kteri si stezujete ze vas stvou policajti kdyz jdete na nejake misto zavodiste, neni nic jednodusiho nez jit do "garaze" a pak se postupne pres druhe menu z leva proklikat k jednotlivejm zavodum.

edit: do garaze muzete jit aj z menu z jakekoliv pozice ve meste.
Naposledy upravil(a) Coololooser dne úte 22. lis 2005, 17:31, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Nejak jsem nepochopil co je ve hre "Bounty".. o com tam jde?

//edit: 2 Digitaldoom: Urcite s tebou v necem souhlasim, ale proc to hrajes kdyz se ti to nelibi a porad jen kritizujes? :?
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“