PROBLÉM S INTERNETEM

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Hanes666
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PROBLÉM S INTERNETEM

Příspěvek od Hanes666 »

mam takový problém že se mi nenačítají stránky ani v jednom prohlížečí(FF a IE).Začlo to tak že mi pomalu odcházel PC vinou virů (to jsem měl Avast!home)tak jsem byl zoufalý a bylo mi poraděno dát si jako antivir NOD32 tak jsem zkusil trial a zjistil že je úplně super našel 8 Trojských koní(avast ani jeden)a jeden ten trojskej kůň byl závislaj na avastu.Tak jsem odstranil vše kde se trojský koně nacházeli a pc se drobet spamatoval ale internetové stránky pořád nenabíhají ,a když tak po strašně dlouhé době, co s tim je?prosím poraďte i s tim jak vrátit počítač do normálního stavu ať se nějak zotaví po těch virech
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

reinstall
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Hanes666
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanes666 »

ale když reinstal tak příjdu o vše na disku nebo né?a ještě se budu muset registrovat přes internet nebo telefon u microsoftu a to jde i víckrát?nebudou to brát jako nějakej podvod?aby si nemysleli že jsem to někomu půjčil aby si to taky nainstaloval
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Před reinstalem samozřejmě zazálohuj data o která nechceš přijít, buď na jiný disk nebo cd (dvd). Ne, nebudou to brát jako podovd, copak myslíš, že ty Wokna jsou na jedno použití ? (jedna instalace) :)

//edit Wilik - promaz OT
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“