dvd mechanika nepřečte disk

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
markéta
Nováček
Nováček

dvd mechanika nepřečte disk

Příspěvek od markéta »

Poraďte mi prosím . :wink: Dvd mechanika mi nepřečte dvd disky . Hlásí , že disk je nekompatibilní s Windows nebo , že je vytvořen jiným programem. Ovšem klasické cd mi to načte bez problémů .
Dnes mi vypalovačka jeden film vypálila a další disk se nepodařilo vypálit . Nevíte prosím čim by to mohlo být , že cd funguje a dvd ne.Nejdřív jsem myslela , že je to značkou dvd ,a le vyzkoušela jsem jich několik a nefachčí ... :( Moc děkuji všem za odpovědi .
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Tak předně by neškodilo napsat co je to za mechaniku, jaký vypalovací program používáš a jakou verzi Windows máš.
Dělá to ta mechanika od začátku nebo až teď?
Nejjednodušší bývá vyzkoušet mechaniku v jiném počítači, pokud je ta možnost.

//Bathory - přesunuto
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Raklamace, studenej spoj,už jsem to měl na dvou DVD mechanikách, máš SONY??
ASUS A6T AP017
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

firmware,??
elipsoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elipsoid »

Budulman píše:Raklamace, studenej spoj,už jsem to měl na dvou DVD mechanikách, máš SONY??
Proc se ptas na to sony? Mam totiz podobnej problem s jednou Sony DWQ30A. Proste obcas blbne, nektery CD nenacte vubec. Ze zacatku v pohode, pak zacla blbnout. Prehodil jsem ji do druhyho slotu a zatim v pohode. Tak nevim, co si o tom mam myslet.
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2,66GHz (95W) | 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 | GIGABYTE P55M-UD2 - P55
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“