HP nx6125

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
1.april
Nováček
Nováček

HP nx6125

Příspěvek od 1.april »

ahoj!
tak pozeram hp nx6125 [http://www.bgsdistribution.sk/showdoc.d ... 6page=null]
najviac ma zaraza udaj: 512MB DDR 333MHz RAM
to akoze ma FSB 333 MHz? vidim dobre? Pentia M-ka si to slapu na 533 :( viete mi prosim vysvetlit, co to ma znamenat? mimochodom na stranke hp.sk som nasiel zaujimavy udaj: nema FSB... tak uz som z toho fakt mimo.
inak masinka je to celkom slusna [aspon podla testov, recenzii a ohlasov]
vec 2: reklamacie a HP. cital som na webe [neviem, kde presne], ze sa majitelovi pokazil komunikacny kabel doska-monitor. ze mu menili cele LCD za cca 6000. komentoval to tym, ze Acer taketo drobnosti vymeni za par stoviek a ide sa dalej..nuz, co
vec 3: konstrukcia. viem, ze sa to na IBM nehrabe, ale predsa. mate skusenosti s pevnostou. prip. spadol vam uz na zem? ake su nasledky.
dik
//marek :P
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Mno v nx6125 je Turion - tj. defakto Athlon64 pro s754 (ne uplne - ale je od nej odvozeny) - Pentia M maji FSB 533 ale podporuji DDR2, kdezto Turion zustava u DDR - proto ta nizsi frekvence (navic s pametmi na 400 MHz maji Athlony pro s754 problemy). A to ze nema FSB znamena asi to, ze pametovy radic je integrovany v procesoru - aspon bych rekl.
Treba HP nx6110 je co se tyce zpracovani hodne povedeny notebook - doufam, ze to bud podobne i u HP nx6125 :oops: .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“