Poraďte mi. chcel by som si kúpiť NoteBook no radia mi buď IBM T 41, alebo HP NX 6125, alebo HP NX 6110, tak, čo mi odporučíte vy? Trebárs aj nejaký iný typ, alebo značku. Za odpovede vopred ďakujem, môžete mi to poslať aj na email ringo777@azet.sk
Ak Notebook, tak aký?
Moderátor: Don
- ringo7
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ak Notebook, tak aký?
Poraďte mi. chcel by som si kúpiť NoteBook no radia mi buď IBM T 41, alebo HP NX 6125, alebo HP NX 6110, tak, čo mi odporučíte vy? Trebárs aj nejaký iný typ, alebo značku. Za odpovede vopred ďakujem, môžete mi to poslať aj na email ringo777@azet.sk
- Evilko
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ak Notebook, tak aký?
no hlavne si poloz otazku na co ho chces pouzivat co odneho ocakavas a kolko zan si ochotny dat potom sa ti aj lahsie poradiringo7 píše:![]()
- ringo7
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No ja chcem aby mal aspoň 512 RAM, 60 GB HDD, 128 MB Grafika, DVD napaľovačku, nejakú sieťovku, IN a OUT TV a to je asi tak zhruba všetko. No a samozrejme chcem, aby som sa zmestil do 30 000 SKK, a môže to by aj použití Notebook. Len by som chcel vedieť, že ktorá značka je taká naj, mám na mysli také niečo ako proti otrasom, čiže Antišok a tak.....
- Evilko
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no ktera znacka je naj to si myslim ze takova ani neexistuje kdyz si projdes forum zistis ze jedni nadavaji na tu druhy zas natu pri je konstrukcne vynikajici IBM no a co se tyce toho TV vstupu nevim jestli neco takoveho sezenes a dokonce do 30000SK tv vystup maji nektere integrovane grafiky ale pri to za moc nestojiringo7 píše:No ja chcem aby mal aspoň 512 RAM, 60 GB HDD, 128 MB Grafika, DVD napaľovačku, nejakú sieťovku, IN a OUT TV a to je asi tak zhruba všetko. No a samozrejme chcem, aby som sa zmestil do 30 000 SKK, a môže to by aj použití Notebook. Len by som chcel vedieť, že ktorá značka je taká naj, mám na mysli také niečo ako proti otrasom, čiže Antišok a tak.....
no stemi otrasi te moc nechapu jako co pod tim predstavujes narazuvzdornost nebo neco takovyho jak maji prenosne CD prehravace
kdyz te zajima ktera znacka opravdu si projdi forum skoro kazdy druhy thread je "Pomoc s vyberem notebooku" a pritom vsude se skoro pise to sami
- ringo7
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, aj ja som sa o tom presvedčil, že konštrukčne je na tom najlepšie IBM, a aj k voli tej značke je tak drahý. A že vraj HP je možno výbavou tak ako aj IBM, ale ten je lacnejší. A čo sa týka tej nárazuvzdornosti, tak presne také niečo som mal na mysli, ako so mi napísal ako trebárs CD prehrávače, teda ak by som ten notebook bral v aute a tam sú nejaké otrasy, tak aby sa mi ten Harddisk v tom nepokazil. Tak si skúsim nájsť niečo na tom fóre ak sa mi to podarí, lebo neviem, kde to mám presne hľadať.
- Evilko
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ringo7
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja vim, co ringo7 mysli - mysli tu peknou fci IBM, ktera zaparkuje hlavy pevnych disku pri padu. Jinak, co se tyce vyberu z techto tri ber bud ten IBM nebo HP nx6110 - asi nejkvalitnejsi (doposavad) notebook od HP.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- spigy11
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ringo7
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: