F.E.A.R. - full

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Sentenced píše: Hodně mě potěšil nepřítomnost nejakyho finálního bosse, to me na FPS hrách dost štve a tohle byla pohoda. Zaver byl opravdu strhující a výbornej.
Znám.... zdržuje to od další gamesy :oops: :) . Taky to nemám u FPS rád. :).

//sorry za OT. ale já jsem to takový glosátor herních "skutečností" :)
show must go on..
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Me to trosku vadilo ze sem nemohl vsechen svuj hnev smerovat do jednoho tuhyho bosse na konci. Kdyby me aspon dali moznost vyridit si to s tim tlustochem (prisaham,ze jak sem videl,jak se souka do te ventilacni sachty, tak sem behal okolo mistnosti a snazil se do ni dostat, abych mohl pomale a bolestive ukoncit jeho ucast ve hre). Hodne sem byl zklamanej z toho jak sem vyridil Paxtona, od nej sem cekal vic :evil: zdal se na vestiho tvrdaka!
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
marahoon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marahoon »

Pls nevíte někdo proč se mi v grafickym menu zobrazuje jako nejvyšší možné rozlišení 1152*864??? Kartu Mam 7800 GTX. Díky za odpověď
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

musis si to povolit v nasteveni driverov.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
marahoon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marahoon »

Wuuduu píše:musis si to povolit v nasteveni driverov.
Jo ale kde????? Nemůžu to nikde najít.
marahoon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marahoon »

Tak mi někdo poraďte!!! Všichni se tady vytahujete jak vám to skvěle jde v 1280 x 1024 tak mi neříkejte že mi to s 7800 GTX nepude ve více než 1024 x 768, ve kterém se ta moje karta ani nezahřeje a nestíhá to spíš moje lcd.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

marahoon píše:Pls nevíte někdo proč se mi v grafickym menu zobrazuje jako nejvyšší možné rozlišení 1152*864??? Kartu Mam 7800 GTX. Díky za odpověď
Zkus odinstalovat NVIDIA Forceware, stáhnout si DriverCleaner, reboot do Safe Mode, a všechno od NVIDIA pročistit v Safe Mode Windows, potom opět reboot, a čistá instalace Forceware ovladačů a ovladačů pro monitor.
marahoon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marahoon »

Tak už jsem zjistil čim to je: viz http://www.tweakguides.com/FEAR_5.html. Docela zajímavé - no každopádně kdo to nemá takhle vychytaný a tvrdí že má rozlišení 1280 x 1024 tak kecá.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

marahoon píše:má rozlišení 1280 x 1024 tak kecá.
1280x960 ;-) a nahoře a dole malý černý proužek..
Tomekkk
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomekkk »

azirek píše:to tomekkk:
už se to tu řešilo, že problém je v některých kodecích, tuším, že se jedná o mega ace codecpack. Mne to dělalo to samé pod win2k, i když jsem ho nainstalován neměl. Na takřka čisté instalaci win xp pro cz sp2 to jede bez problémů.
[/quote]

Dik,sem preinstloval ten system a uz mi jdo i ty dialogy.Akurat to musim hrat znova,protoze je to s nima o hodne lepsi :lol:
MB: MSI KT 4V CPU: AMD Athlon XP 2500+ BOX RAM: 2* 256MB DDR PC3200 CL2.5 HDD: 60GB Western Digital CaviarXL 8MB cache 7200 RPM VGA: LEADTEK WinFast A6600 GT TDH (AGP) 500/900@550/1100 DVD-RW: TEAC DV-W516G DL 4x16x16x CD-RW: TEAC CD-W552E 52x24x52 Monitor: LG 19" F900P 30 - 111[kHz] Mouse: Logitech MX510 Optical Mouse, USB/PS2 Power: Fortron 300W/LN/12fan/PFC/P4/24PIN, FSP300-60THN OS: Win XP Pro CZ SP2
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

shadow píše:
Sentenced píše: Hodně mě potěšil nepřítomnost nejakyho finálního bosse, to me na FPS hrách dost štve a tohle byla pohoda. Zaver byl opravdu strhující a výbornej.
Znám.... zdržuje to od další gamesy :oops: :) . Taky to nemám u FPS rád. :).

//sorry za OT. ale já jsem to takový glosátor herních "skutečností" :)
Spíš si blázen :roll:

Hrál si FEAR ?? Dohráls FEAR ?? Pokud ne, tak raději nic nepiš, protože jednoduše nepochopíš proč je jen a pouze dobře, že tam neni žadnej finalní boss na stopadesátym levelu jak v kazde poradne RPG ;-) Ta hra svym pojetím a přibehem vyžaduje konec jakej má, takze Extra Tuhej Nesmrtelnák (tm) by to tak akorat pekne pohnojil.
I když v "pravý" hře samozřejmě musí být, protože to psal shadow a ten má vždy pravdu :lol:

//shadow - ano, jsem blázen, a to jsi šíři mého bláznovství ještě ani neměl tu čest zcela poznat :-D
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Sentenced - mno, sak ten nesmrtelnej boss tam... hmm, uz mlcim :oops: :razz:

A kurna, ja jsem dobrej :) Vite, jak F.E.A.R. furt otravuje, aby si ho clovek updatoval, jenze v1.1 funguje dobre, je na ni NO-CD crack a s v1.2 jsou problemy... Tak jsem si trosku zasnifoval s pakety, co ta hra posila po netu, a zablokoval jsem v hostech:

127.0.0.1 fear.available.gamespy.com
127.0.0.1 motd.gamespy.com

...a je po kramech! LOL :D Ja jsem dobrej :)
Navod jak na hosts fajl je tadyhle, kdyby nekdo nevedel:
http://trodas.wz.cz/index.php?act=ST&f=14&t=172
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
Bedas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedas »

mám problémy s patchem 1.02 ....když chcu spustit hru tak se nic nestane. V taskmanageru mě aplikace FEAR vytěžuje cpu na 100% ale nic se nesputilo ........s patchem 1.01 sem žádnej problém neměl......nevíte co s tím jest??..btw: mám origoš.......thx
CPU: AMD Phenom X4 9950 BE RAM: Kingston HyperX 1066MHz 4GB(2 x 2GB) Motherboard: Asus M2N32-SLI Deluxe HDD: SAMSUNG HD501LJ, 2x 500GB + 1TB Grafika: ASUS ENGTX275 896MB
..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..:: Water cooling ::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::....::..::..::..::..::..::..
[pumpa]Laing DDC 12V PRO AGB + Alphacool TOP -> [cpu blok]EnzoTech SCW-1 - Sapphire revA -> [chipset blok]by Wroom -> [mosfet blok #1]by Wroom -> [radiátor #1]Alphacool NexXxoS PRO I rev2 -> [mosfet blok #2]by Wroom -> [gpu blok]Swiftech MCW60 -> [radiátor #2]Magicool Copper Radiator Triple Xtreme 360 -> [expanzka] [url=ttp://wroom.wz.cz/komponenty/exp_v2/exp_v2.html]by Wroom[/url]
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Vrat se zpet na 1.1, nejsi sam.
Jak odstranit otravnou hlasku - viz muj predesly prispevek :razz: :twisted:

Sniffing rules! :)
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

O čem je příběh?

Příspěvek od dech »

Zdarte,
zeptám se na něco co tu asi neprobirate.

Dohral sem FEARA, ale moc mi neni jasne o co v tom pribehu slo, jestli to vubec dopadlo dobre nebo spatne.

Proste sem tam vsecky vystrilel,nakonec sem to pro jistotu cele vyhodil do povetri a behem tohodle me sem tam strasila mala holka, ale co to kcertu melo znamenat?

btw. velke minus ma u me tahle hra za stereotipni prostredi.
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

můžete vyzkoušet Securom Patch (oficiální) na F.E.A.R. 1.02:

http://www.securom.com/support/customer ... 9/FEAR.zip

Prvně je potřeba instaloval F.E.A.R. 1.02, a pak FEAR.exe přepsat tímto patchem. Na mém počítači to vyřešilo zatuhnutí po ukončení F.E.A.R.
Sirius11
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sirius11 »

Dneska jsem si koupil FEAR, fakt super hra. V rozlišení 1600x1200 a se vším na maximum to nemá chybu až na ty mini titulky, který jsou v tomhle rozlišení nečitelný. Jen doufám, že to zabere pár hodin času a né jako jiné hry, které jsou za den dohrané.
Základní deska Asus A8N-SLI Premium, nForce4 SLI, sc 939, 2x PCI-E, SATA II RAID, 2x GbLan, FireWire, 7.1 audio - CPU AMD Athlon 64 4000+, San Diego - RAM 2GB DDR400 - GeForce 8800 GTX 768Mb - HDD 2 x Western Digital 250GB, 7200rpm, Serial ATA II, 8MB, WD2500KS - DVD-RW Pioneer DVR-110 16x/16x - SoundBlaster AUDIGY2 ZS, 7.1
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

nevite cim to je ze mi FEAR nejde spusti se zaplyma zvukama vytezuje to procesor na 100% cerna obrazovka kdyz zvuky vypnu hra najede skousel sem od zvukovky nejnovejsi ovladace co sem nasel a nic furt to samy. mam ceskou verzi
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

tady čtu,jaky to ma hw nároky ta hra.
ja mam starou šunku,durona 1,6@2100 ,768 ramek a radeon9600xt 128 a když sem to hodil na 640x480 a snižil detaily(ne na minimum,většinou na medium),tak se to da i docela hrát

minimum:24
averange:42
maximum:95

fps distribution:
1% below 25
47% mezi 25-40
52% abowe 40

tak nevim,vždyt to na nějakym a64 giga ram a gf6600 musi valit ne?........
prominte za přispěvek o ničem,ale jen mě to prostě přijde divny.sem si to pujčil a ani sem podle toho co tady čtu nemyslel,že bych to nějak rozjel a ono jo nakonec....(ikdyž asi by to v takovym rozlišeni nebyl každej ochoten hrát)
p.s. :to stim přejmenovanim ikony(jestli to nebyl vlastně vtip) mělo u mě spiš opačnej učinek,dalo to o něco míň...ale nepatrně
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ale jo,rozjet se to dá na hodně strojích,ale na medium detaily zkrátka hraješ jinou hru.Samozřejmě nic proti tvýmu compu.Rozlišení se dá oželet,ale detaily jen těžko,s minimem či medium to vypadá naprosto jinak,než na max.Co teprv těch pár týpků,co tu maj dvoujádrový procáky a SLI-to musí bejt teprv mazec...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“