Samsung 930BF, tukanie z LCD.

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
meridian1
Nováček
Nováček

Samsung 930BF, tukanie z LCD.

Příspěvek od meridian1 »

Zaujimalo by ma, ci ma nejaky stastny majitel tohto modelu obdobny problem ako ja, ale mam len smolu na zlu seriu. V LCD v nepravidelnych intervaloch nieco tuka. Nie je to hlasne, ale strasne to znervoznuje, najma ak je v miestnosti ticho. Zistil som, ze predny kryt (okraj LCD) na lavej strane nie je pevny a da sa stlacit. Ostatne strany boli v poriadku. Reklamoval som to, vymenili mi ho a tentokrat kryt uplne nedolieha aj na pravej strane a aj ked tukanie nie je take caste, stale sa vyskytuje. Ma niekto podobnu skusenost?
PIV 3Ghz Prescott+Zalman 7000B-CU, Asus P4C800-Deluxe, Inno3D GeForce 6800 GT 350/1000@ 425/1150 + 1.4V mod, 2x512MB Apacer CL 2.5 dual channel, Samsung Spinpoint 160 GB S-ATA, Enermax Noisetaker 425W, SB Audigy 2 ZS, Samsung SyncMaster 930BF
pajuna
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajuna »

Me to "tuka" taky. Hlavne chvilku po zapnuti. Rekl bych, ze tak po hodince provozu to uz nedela, nebo jsem tou dobou uz zvykly :). Nejrive jsem myslel, ze se mi v prohlizeci obnovuje nejaka stranka (zvuk se mi zdal podobny), ale kdyz jsem zjistil, ze mam vypnute repro, tak mi to bylo jasne. Na obraze se vsak "tuknuti" nijak neprojevuje a ten je stale perfektni. To je pro me podstatne, 0 vadnych pixelu take a tak to zatim nijak neresim.
meridian1
Nováček
Nováček

Příspěvek od meridian1 »

Aaa, tak som rad, ze som zisitil, ze problem nie je vo mne. Uz som o tom vazne zacal uvazovat :-)). Vidim, ze mame spolocne zazitky. Povodne som to tiez pokladal za refresh stranky. No, lacne to LCD nebolo, navyse za studena mi na 75 Hz behaju zo spodu nahor priesvitne ciary. Takze vidim to na vymenu a Samsung to uz urcite nebude. Vdaka za reply.
PIV 3Ghz Prescott+Zalman 7000B-CU, Asus P4C800-Deluxe, Inno3D GeForce 6800 GT 350/1000@ 425/1150 + 1.4V mod, 2x512MB Apacer CL 2.5 dual channel, Samsung Spinpoint 160 GB S-ATA, Enermax Noisetaker 425W, SB Audigy 2 ZS, Samsung SyncMaster 930BF
pajuna
Nováček
Nováček

Příspěvek od pajuna »

Ja jedu stale na 75Hz ("obnovovacku" mi udrzuje RivaTuner), pripojeno pres DVI a zadny podobny problem nemam. Obraz je naprosto perfektni (samozrejme na nativnich 1280x1024, jinak je "maznuty" stejne jako na kazdem jinem LCD) a pokud tedy musim dat necemu male minus, tak to je to 10 sekundove hledani digital x analog signalu po vypnuti pocitace.
spajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajk »

Chtel bych se na neco zeptat.Dostal sem monitor k vanocum tak ho testuju, je to moje prvni LCD.

Kdyz hraju Pro Evolution Soccer tak se obraz horizontalne trha.Proste takovy horizontalni pruhy pres monitor kdyz je nejakej ryhlejsi pohyb obrazu.

Muzete me nekdo pomoct?

Diky

EDIT:Ted uz mam nastaveno 1280x1024 75Hz zda se me ze to dela mene ale porad to tam je
Nic
Sajgon
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ikonka

Příspěvek od Sajgon »

pro SPAJKA

heh moje prvni ikonka tady na foru a tusim ji jeste pouzivam na chatu :) rendered by 3dsmax o)
HOME:
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“