jaký mp3 přehrávač

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Barracuda
Začátečník
Začátečník

jaký mp3 přehrávač

Příspěvek od Barracuda »

Zdravím,
potřebuji poradit od již šťastnějších majitelů, který a jak jsou s ním spokojeni.
Rozhoduji se mezi EMGETON E5 nebo CREATIVE MuVo V200.
Nebo doporučtě jiný. Chci tuner, 1G, ID3, pokud mozno vydrz na baterii, ne akumulator.

Děkuji
Mam co mám, a co nemám si koupim. Až na to budou že :-)
chev
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chev »

Já jsem majitelem MuVa200 a můžu jen doporučit!
CPU:Celer 1,7Ghz@2,4Ghz,Deska:Shuttle, RAM: 512MB SDRAM, VGA: Saphire Radeon 9600XT 500/600@571/668, HDD: Western digital Caviar 80GB,Zdroj: 350W, DVD/RW: LG 4167B, CD/RW:Lite-on 48x12x48
Half-Death
Začátečník
Začátečník

Re: jaký mp3 přehrávač

Příspěvek od Half-Death »

Barracuda píše: Rozhoduji se mezi EMGETON E5 nebo CREATIVE MuVo V200.
Creative
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

já se tě zeptam jinak, chceš od toho "mass-storage" (možnost použití jako klasická usb fleška)? jestli ne, tak nejlepší mp3 přehrávače vůbec(CD/HDD/Flash) jsou iRivery, tohle je jediná věc co jim chybí :(
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

připojuju se k dotazu, cena kolem 3000, 512MB RAM... na MuVo V200 jsem koukal na czechcomputeru, ale pár lidí tam na to docela nadává tak nevim...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Barracuda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Barracuda »

NoTHX píše:já se tě zeptam jinak, chceš od toho "mass-storage" (možnost použití jako klasická usb fleška)? jestli ne, tak nejlepší mp3 přehrávače vůbec(CD/HDD/Flash) jsou iRivery, tohle je jediná věc co jim chybí :(
Ano Mass Storage chci, a iRivery ji sece neumí ale stačí nahrát nový FW a umožňují to také... Ale iRivera nechci. Jinak díky..
Barracuda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Barracuda »

Děkuji všem, ještě jsem to přehodnotil a buď CREATIVE ZEN Nano Plus nebo EMGETON E5 Cult.
Zatím snad jediné co mi u Creativu vadí, že vydrží jen 18 hodin, zdá se mi to málo. Navíc nový EMGETON má i plno dalších funkcí.

Kdyžtak zkuste napsat víc než jen značku (chci vědět co je na nich super.. :)
Díky.
Chroust
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chroust »

Mno ja sem puvodne mel v planu Cretive Zen Nano Plus, ale pak me naprosto dostal iAudio G3. Je to sice jina trida. Ale za ty prachy bomba. Co ten umi se zvukem je uzasny, sluchatka sqely a vydrz 40-50h neni spatna!

Jinak pokud chces poradit pouze mezi temahle, tak ja bych sel asi do Emgetonu.
Sony VAIO VPCS11X9E
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

NoTHX píše:já se tě zeptam jinak, chceš od toho "mass-storage" (možnost použití jako klasická usb fleška)? jestli ne, tak nejlepší mp3 přehrávače vůbec(CD/HDD/Flash) jsou iRivery, tohle je jediná věc co jim chybí :(
Nechybí :D
Může se jim přegrát firmware. Právě jsem to udelal u meho a je to v poho. Skoda ze se musi preformatovat. Ale to je mala dan
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

//Smazán nic neříkající příspěvěk.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
RedBull
Nováček
Nováček

Příspěvek od RedBull »

A jak by jste volili mezi : Creative Zen Vision M 30gb a Emgeton (Meizu) Cult M6 4gb a proc ?

Vyhody:
Zen ... Kapacita, TV out, neni nutnost konverze videa
Meizu ... Design, flash, mass-storage, vaha, display

Mel bych ho predevsim na poslouchani do mestske hromadne dopravy (mp3) a na delsi sluzeni cesty do zahranici (video).
Predem diky ...

EDIT ...
Zvolil jsem Creative a spokojenost ...
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“