FiringSquad
Bjorn3D
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Me to fakt nejde...nemam ted k dispozici X1800XT ale XLko mi zamrzne po zvednuti o 1Mhz...zkusim tu posledni verzi a uvidi se.OBR píše:Par postrehu k OC X1800XT!:
1. Pomoci ATiOverclocker + Catalyst 5.11 (8.183), Petr Stefek tvrdi ze s tim nejde taktovat ale me to jde, akorat nejde menit napeti, a nebo to nefunuje.Takze to ale jakz takz jde.
Zaver: AtiTool 25.9 je jaksi nedoladeny, a vyplati se asi pockat az na verzi 25.10 kde budou tyto chyby vychytane.

Pokud si kupujes takovou grafiku predpokladam,ze si koupis kvalitni zdroj..nejlepe 450-500W s ATX 2.2. cili budes mit samostatny kabel k napajeni PCI-E...RDK píše:chcem sa spytat ci mi utiahne SILENTMAXX IC-Tech 480W (aj v popise) tento zdroj X1800XL a bol by som nerad keby nie lebo stal 3500 SK.

Právě že záleží na tom, čím to taktuješ. s ATi overclockerem dosáhneš vyšší frekvence, ale výkon je nižší. S ATi Toolem dosáhneš nižší frekvence, ale výkon je vyšší než s ATi OC při tom vyšším taktu.Stratos píše:no-X píše:Prakticky každý jádro jde na úroveň XT, ale musí se zvýšit voltáž. XL používá 1,08V, kdežto XT 1,31V.
no ani se nemusi zvedat
ale dvny je ze XL na takteh 670\1400 dava neco kolem 7800Bodů se mi zda naky podezrely

proč je to divný ... krom toho 670Mhz z toho jádra bez napětí teda nedam ani kdybych se p...Stratos píše:
no ani se nemusi zvedat
ale dvny je ze XL na takteh 670\1400 dava neco kolem 7800Bodů se mi zda naky podezrely