Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

HADES píše:Kde se dají měnit poměry převodových stupňů?
asi nikde ... nebo sem to neobjevil nebo možná až se otevře poslední Upgrade u převodovky (na to bych ale při celkové kvalitě NFS MW nespoléhal)
zombux píše:
PcBuh píše: A v čem byli NFS 3 tak dobré ??
v zábavnosti, to je to co týhle nablejskaný mázlotině chybí :sarcasm:
maximální souhlas krom toho těch aut co šlo do hry přidat :)
EfineSS píše: //edit: 2 Digitaldoom: Urcite s tebou v necem souhlasim, ale proc to hrajes kdyz se ti to nelibi a porad jen kritizujes? :?
no protože jsem zvědavej jakej bude rozdíl mezi 4x4 Murcelagem a Porsche GT :) ale hlavně zkusim jet s Fiatem Puntěm na default ten poslední závod proti nejnadupanějšímu M3 protože mam neblahej pocit že mě stejně nechaj vyhrát :) takže chci se jenom přesvědčit že ta hra je pitomá od začítku dokonce :) .... mám 75% jezdim s Mithubishi Elipse nemam nitro a je to teda trapný když porážim o 100vky koní silnější auta jako Lambo, Porchce 911 GT atd .... :)
HARTSON
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HARTSON »

Please help nejede mi nfs: mw :DDD po zadani cd key mi to napiše něco že nemám dobré directy a muzu dat jen ok a zrusi se mi cela instalace přitom directy mam dobre :( :(
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

2 Digitaldoom: No rozdil tam asi moc nebude, ale souperum stejne neujedes... :roll: Myslim ze by se dalo s trochou nadsazky rict, ze bys mohl odjet cely NfS MW s obyc nenatunenym autem, pac ti protivnici se vzdycky prizpusobi tve rychlosti...
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Dufam ze to neni az take strasne ako tvrdi Digitaldoom
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

EfineSS píše:2 Digitaldoom: No rozdil tam asi moc nebude, ale souperum stejne neujedes... :roll: Myslim ze by se dalo s trochou nadsazky rict, ze bys mohl odjet cely NfS MW s obyc nenatunenym autem, pac ti protivnici se vzdycky prizpusobi tve rychlosti...
to je fakt :) Fiat Punťo stock s 180k proti maxi natuněnému M5 s 500k+ ... a stejně vyhraješ :) no neni ta hra skvělá :) ...

ale pravdou je že pokud nebouráš tak jim nestačíš lépe řečeno oni jezdí dokonale ale pokud sebou párkrát flákneš nejsou schopni ani v 50km/h vybrat zatáčku :) takže i Puntěm jim stačíš ...

ale je to těžký ... každopádně prostě tohle mě štve ...

BTW: jen tak mimochodem mě napadá srovnání s Juiced a musim říci že Juiced je prostě nejlepší arkáda ... maj tam všechno vymyšlený třídy auto, tuning, zavody ... prostě super hra kam se na ni hrabe NFS MW ... :)

BTW: taky vás tak strašně štve že jezdíte proti šutrum ?! když se snažíte vytlačit protivníka ty je to jak když se opřete o skálu když on vás šup a ste vedle ... fascinující :)

ale jako abych jenom nekritizoval ... na NFS MW se mi líbí ty auta :) je tam rozdíl mezi 4 a 2kolkou :) a některý ty auta maj parádní zvuk :)

ale velká kritika na závěr: neni tam ani jedna Honda !!! kde je CIVIC ?! :lol:
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Digitaldoom> Neni nahodu v menu takovy zapinatku CatchUp? (nebo neco podobnyho) ... Je to tusim v Gameplay
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

bukva píše:Digitaldoom> Neni nahodu v menu takovy zapinatku CatchUp? (nebo neco podobnyho) ... Je to tusim v Gameplay
no to sem nepřišel na co je ... ať je v jakýkoli poloze nic se neděje ... :)
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Digitaldoom píše:ale velká kritika na závěr: neni tam ani jedna Honda !!! kde je CIVIC ?! :lol:
To je fakt , Honda Civic byl celkem dobrej :evil:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Digitaldoom píše:
bukva píše:Digitaldoom> Neni nahodu v menu takovy zapinatku CatchUp? (nebo neco podobnyho) ... Je to tusim v Gameplay
v NFS2 a dalších to fungovalo jako přizpůsobení AI tvojí rychlosti, takže byla vždycky sranda... :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Digitaldoom píše:
"Melo" by to delat to, ze na tebe souperi nebudou cekat, kdyz to nekde rozflakas ... naopak taky nebudou dosahovar rychlosti blizke rychlosti zvuku, kdyz pojedes nejak moc dobre.
Zkusil sem to u NFS:U vypnout, ale nebyla to bez toho zadna zabava - na nekterych tratich sem moc vedl, na nekterych naopak stacila drobna chybicka a uz nebyla sance.
Ale mohlo by to zabranit tve strategii, ze pojedes pomalu a pak je vsechny predjedes.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

aha no tak to nevim :) já jim totiž ujížděl pořád stejně :lol: takže jsem ten rozdíl prostě nepoznal ... teda až na to že někde jsem jim ujel až moc :(

každopádně sem tak zblblej ze všech těh her že vim že catchup v nich je ale v NFSMW když jsem ho teď hledal jsem ho nenašel .... nebo sem ho přehlédl ?!
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Digitaldoom píše:
H2SO4 píše:Lidi taky mate s Ati kartama takove hranate stiny u stromu treba?mam catalyst 5.11 a x800xt. :(
mě se to zdálo divný :) ... asi ovladače :(
V registrech NFSMW kdyz si zmenite g_shadowdetails na 0 tak ty zubaty stiny zmizej a narust vykonu je obrovskej...
Z mych 35fps v menu to je hnedle na 82fps :)
Ja to mam zakladne nastaveny takhle :

Kód: Vybrat vše

g_shadowdetails 2
Zmena na "1" nic nedela a "0" je super :roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

No to je to samý jako když v menu ty stíny vypneš.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Luks píše:No to je to samý jako když v menu ty stíny vypneš.
Tak si to zkus vypni stiny a podivej se do registru.. budes tam mit "0"
A kdyz zapnes stiny ve hre tak tam budes mit "1" tak mi vysvetli proc sem tam mel "2" :?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

meblázni co bych pak dělal když se shovávam před švestkama :) ... pozoruji stín vzducholodě na trávě víš ;)
Mrazák
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrazák »

Muj milaasek :-D
Obrázek
PC1: MB: Asus Prime B650-Plus |CPU: 9850X3D, Arctic LFII 240mm |RAM: 2x32 GB 6000 CL28 |GPU: 9070 XT Nitro+ |SSD: KC3000 2TB |PSU: Seasonic 850PX |Case: Fractal Define 7 Compact
RetroPC: MB: DFI LP UT nF4 SLI-DR Expert |CPU: AMD FX-57 3.0 GHz |RAM: 2x512 MB G.Skill TCCD 600 MHz |GPU: GeForce 7800GTX SLI |HDD 3x WD Raptor RAID0 |Case: TT Armor Jr.
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Obrázek

a

Obrázek
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

takový šneci :roll: :sly:

Moje autíčko :inlove: (jelikož jsem ještě neporazil 3ho nemám nainstalovaný to hlavní : 3upgrade motor ani turbo (takže seriovka Lambo) a sledujte ty ukazatele !

Obrázek

Obrázek

co bude až tam ten 3upgrade motoru dam a hlavně to turbo ... :crazy:
už teď to lítá 370km/h s nitrem a drží jak žvejkačka (njn Quatro :oops: ) ...

//edit: jo a policajti mi s těma jejich fordama pořád stačí :) ... neuvěřitelný a hlavně by mě zajímalo kde ty auta berou protože zrychlení z 0-350 za 1.25vteřiny by se mi vážně šiklo :lol:
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Digitaldoom píše:takový šneci :roll: :sly:

Moje autíčko :inlove: (jelikož jsem ještě neporazil 3ho nemám nainstalovaný to hlavní : 3upgrade motor ani turbo (takže seriovka Lambo) a sledujte ty ukazatele !

co bude až tam ten 3upgrade motoru dam a hlavně to turbo ... :crazy:
už teď to lítá 370km/h s nitrem a drží jak žvejkačka (njn Quatro :oops: ) ...
To je TUNING ?? :razz:

Obrázek
Naposledy upravil(a) PcBuh dne čtv 24. lis 2005, 08:40, celkem upraveno 1 x.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jj stím sem taky jel jenže tahla korveta zdaleka nedrží tak dobře a na maximálku to dá ale i bez nitra 360 to je fakt ... jenže už je naplno natuněná což to lambo neni takže ee...

BTW: zajímavý že si třeba M3 koupit nemůžeš ale v těhle ukázkovejch je :(

BTW: necituj obrázky :);)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“