Problemy Samsungu?
Moderátor: maXXmilian
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Problemy Samsungu?
V praci se nam zacinaji dit zajimave veci co se tyce Samsungu , tuto znacku dodavame vyhradne firemnim partnerum kvuli kvalite a zarukam , minuly mesic se deli zvlastni veci co se tyce kvality , rozepisu zde o co slo 1)z 10 LCD znacky 710T , ktere jsme dodali jedne VS , jsme reklamovali 3ks kvuli vadnym bodum a jeden LCD ktery mel jinou nohu (nechapu jak to tam mohli nacpat..) 2)dodavka pro firmu zabyvajici se vyrobou reklamnich predmetu , z celkovych 5ks 710N jsme reklamovali 2ks opet s vadnymi body , 3)dale dodavka pro koncoveho zakaznika dopadla opet spatne a tak jsme reklamovali i 740B , cili kdyz to shrneme tak z celkoveho prodeje 23ks za mesic znacky SAMSUNG , jsme museli reklamovat 7ks , prijde vam to normalni?
proc to pisu je to spis informativni zalezitost a fakt nevim co se to posledni dobou se Samsungem deje... mate take takove problemy?nakonec budeme muset tuto znacku ve firme opustit
proc to pisu je to spis informativni zalezitost a fakt nevim co se to posledni dobou se Samsungem deje... mate take takove problemy?nakonec budeme muset tuto znacku ve firme opustit
- Fifi
- Středně pokročilý

- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- DareDevil
- Začátečník

- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jozik
- Nováček

-
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jozik
- Nováček

-
Vedel by si mi onom nieco napisat? Aky ma obraz (farebne podanie) a odozvu? Nemaze?sh píše:ano bez problemu za 2 mesice celkem 5ks moc se neprodavajiJozik píše:a 770P ste este nemali?
MSI Z87-G43 ;; Intel Core i5 4570 Haswell ;; SSD Samsung 840 EVO 120 GB ;; 16 GB RAM DDR3 1600 MHz ;; MSI GTX 660 OC ;; Windows 7 Home Premium ENG 64 bit SP1
- DareDevil
- Začátečník

A to se neprodává protože je špatný? mě jeho parametry přijdou hodně dobré... co myslíš ty jako odborník? mám ho vzít nebo se porozhlédnout po jiném? thxsh píše:730BF mi zatim neprosla rukou , moc lidi ji nechce , nekomu ji vnutim a dam vedetDareDevil píše:a měli ste problém i s 730BF ? chci si ho koupit tak jestli udělám dobře...)
DELL XPS 1530 - 15.4" 1680x1050, 2.5 GHz, 4 GB RAM, nVidia M8600 GT, HDD 320GB 5400 rpm, Win7 Professional
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to ne tak to nemyslim , jen si lide kupuji osvedceny HW tj 710n a 710T tech jsme prodali hafo a tak to prodavame kvuli zkusenostem , co se tyce znacky o ktere pises zatim jen dobre zkusenosti , ale nemohu o tom rict tolik jako u 710n a 710t. Jinak rozhodne ti ho mohu doporucit chybu neudelas , jinak jsem mel 740ku a celkem se mi nelibila divny design a obraz take zvlastni , celkove mi prisel jako by totalne odlisna serie oproti vyse zminenymDareDevil píše:sh píše:A to se neprodává protože je špatný? mě jeho parametry přijdou hodně dobré... co myslíš ty jako odborník? mám ho vzít nebo se porozhlédnout po jiném? thx
- DareDevil
- Začátečník

- meridian1
- Nováček

Jedna sa sice o vyssi model ale obdobnej rady, skus pozriet: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=50885DareDevil píše:takže ta 730BF by měl být dobrý???
Co sa topicu tyka, Samsung ma velmi sklamal. Nedal som nanho dopustit, cakal som nan mesiace, ked ich LCD bol vseobecny nedostatok, ale to, co prislo, je pod uroven tejto znacky.
PIV 3Ghz Prescott+Zalman 7000B-CU, Asus P4C800-Deluxe, Inno3D GeForce 6800 GT 350/1000@ 425/1150 + 1.4V mod, 2x512MB Apacer CL 2.5 dual channel, Samsung Spinpoint 160 GB S-ATA, Enermax Noisetaker 425W, SB Audigy 2 ZS, Samsung SyncMaster 930BF