Fotak do 5 000,-

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
mh
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Fotak do 5 000,-

Příspěvek od mh »

Mam za ukol pro sestru k Vanocum vybrat fotak, ale nejak si nejsem uplne jistej vyberem. Bude slouzit hlavne na rodinny foto(foto jednorocni ratolesti...). Mymi hlavnimi kandidaty jsou: Konica minolta E500, Fuji E500-tady se mi libi rozsah objektivu, Panasonic LS1-opticky stabilizator. Jake mate nazory, pripominky rady? Diky
mh
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mh »

to nikdo neznate zadny z techto fotoaparatu?
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

Bohuzel tohle jsou zrovna fotoaparaty o kterych moc recenzi nevyslo. :-/
mh
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mh »

No prave. Sam se (aspon doufam) vyznam ve fotoaparatech a postupech, ale tyhle masinky mi jsou takovymi "kinder surprice". Proto se chci zeptat, zda nemate nekdo nejake zkusenosti. Papirove z toho vychazi asi nejlepe Fuji, ale zase Kon. Min. je prijemne mala a Panasonic ma stabilizator. Vsechno se bude fotit na automat(mozna, ze to svaru chytne a casem i na manual, ale pochybuju). Jinak si myslim, ze je dobre (pri techto pozadavcich) nizke ohnisko. Napiste sem nazor, zkusenost, doporuceni. Za vsechny prispevky budu vdecny.
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

mno papirove je ta fujina skutecne nej, ale na tu jedinou jsme nasel recenze a nevyznivaj nejak extra pozitivne. Na druhou stranu je dost dobre mozny ze ti dva by dopadli hur. Bohuzel v tomhle je tezky radit. :oops:
mh
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mh »

No prave... Ja bych chtel hlavne zkusenosti majitelu, popr.jestli mate treba nejaky odkazy... Fuji se mi moc nelibi kvuli xD(v kamera maji SD)-ale zas takovej problem to neni. Ale zase se mi tam velice libi objektiv(i pri horsi svetelnosti). Taky nevim do jake miry je pouzitelny stabilizator.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“