Toť vše, obnova systému my zabrala cca 35-45min no není to nádhernej čas od totál kleklýho disku kterej jsem jen naformátoval až po funkční wokna se vším všudy
sory za ten dlouhej tekst snad to je k věci dík

ano máš pravdu ten Maxtor 120GB mám rozdělen na 10GB system a 110GB data.ka-spel píše:No kdyby jsi měl disk dělený na system a data, což podle popisu asi nemáš, tak by ta obnova musela být za pár minut.

Děláš si srandu? K čemu je asi druhý příspěvek v tomto tématu.Mirkana píše:muže mi to nekdo vysvětlit polopatycky diky moc

Měls pravdu. Teď jsem si pročet navod a píše se tam:Butch píše:Ghost 2003 rozhodně raid neumí, tedy alespoň standardní verze. Nevím jestli pomocí nějakých přídavných driverů se to dá.OBR píše:funguje neco takovyho jako tady popisujete i pro raid pole?

tak si pozri podpis aku mam zostavu, hdd v podpise na nom e systemka-spel píše:Některé čipsety prostě tyto softy nepodporují. Už jsem takovou zkušenost měl s Acronis, kde nefungovala obnova. Dle řady fóru měli podobnou zkušenost i ostatní s Asus P4P(C)800, resp. Intel 865 (875).matooo píše:mozes napisat co si tym myslel: Spíš bych to viděl na disk nebo na desku. ?

Tak něco děláš špatně. Mě se třeba nedařila obnova oddílu co měl 8 GB i když tam bylo 2 GB dat na ten samý oddíl. Furt to hlásilo, že je málo místa. Když jsem oddíl zvětšíl na 9 GB, tak to proběhlo v pohodě.matooo píše:tak si pozri podpis aku mam zostavu, hdd v podpise na nom e system
nakoniec som to preinstaloval a hned po instalacii bez ovladacov som si spravil image dnes som ho chcel vyskusat a nic zase to nefungovalo neviem ale uz ma prestava preinstalovavat win ked je moznost ho mat obnoveny za 5min

To umí i Ghost 2003 v8. Jinak mi příjde celkem nelogické tolik GB obnovovat Ghostem. Pochybuji, že vše z těch 50GB jsou systémové věci a nainstalované programy.Yomega píše:Nikde jsem se nodocetl, jestli umi Ghost 2005 verze 9.0 vytvorit obnovitelnou zaloho na vice nez jedno DVD. Potrebuji zalohovat a posleze obnovit asi 50GB....

trosku jsem toto tema zaspal, no neva, ted asi budu to samy delat i ja, na C mam system, na D mam hry, filmy atd.zombux píše:image Dčka samozřejmě taky jde... jen se pak ten image musí vejít na Cčkochápu to dobře že má C jako data a D jako systém?

hmm, tak se mi prave povedlo to samy, KUR*A, ja blbec si ten druhej disk nastavil uplne stejne jako ten prvni a prekouknul se a uz to bylo. POMUZETE NEKDO OBNOVIT DATA???? POKUD TO TEDA JDE?Gyx píše:Při snaze zálohovat WIN XP jsem místo volby partition to image zvolil partition to partition a smazal si tak vsechny data.Je nejaka sance tyto data obnovit? Neexistuje nato nejaky sikovny soft?

Tak to je blbý.milosh píše:hmm, tak se mi prave povedlo to samy, KUR*A, ja blbec si ten druhej disk nastavil uplne stejne jako ten prvni a prekouknul se a uz to bylo. POMUZETE NEKDO OBNOVIT DATA???? POKUD TO TEDA JDE?Gyx píše:Při snaze zálohovat WIN XP jsem místo volby partition to image zvolil partition to partition a smazal si tak vsechny data.Je nejaka sance tyto data obnovit? Neexistuje nato nejaky sikovny soft?