DVD-RW mechanika se ukazuje jako CD mechanika
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- martyboy
- Začátečník

DVD-RW mechanika se ukazuje jako CD mechanika
Poradí mi někdo proč se mi DVD-RW ukazuje jen jako CD mechanika?A ještě doplním že když spustím počítač s DVDéčkem v mechanice tak je vše v pohodě ale normálně z XPéčkem si to DVD neveme..
Ještě dodám že sem mi šlapala v poho tak přes rok a začala to dělat až ted.. 
- Tomas.1
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

- martyboy
- Začátečník

mechanika: Pioneer DVR-108,systém: XP + SP2.Tak sem zkusil upgrejdovat ovladače z 1.14 na 1.20 a taky to nepomohlo!To s tím odebráním jdu teda zkusit..ještě nějaký rady,chjo..?
Naposledy upravil(a) martyboy dne sob 19. lis 2005, 14:52, celkem upraveno 1 x.
- martyboy
- Začátečník

- martyboy
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Xander25
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Vsadim se ze mas cipset nForce4.....martyboy píše:To se to nikoho dalšímu nikdy nestalo?![]()
Muze to delat:
vice veci.
Doporucuji odistalovat IDE ovladac a nahcat ten v XP. Nainstalit posledni update BIOSu a kdyz to nepomuze dat ji na samostany kabel.
Mel jsem ten samej problem u 109 ale na vine je cipset nForce4 a nebo mi to delala ctecka DVD 106s
- martyboy
- Začátečník

Heh tak desku mám ASUS P4C800 takže v tý by to bejt nemuselo
- IDE sem zkoušel dávat pryč hned a k tý 108 ani žádnej ovladač není
takže sem to musel nechat napospas XPéčkám
- na samotným kabelu jí mám od samého počátku
- no a novou verzi biosu sem ještě nezkoušel - zas tak moc si na to
nevěřím ale asi mrknu tady po forech jak na to..
::: Jen mi prostě nejde do hlavy že celej rok co jí mám tak bez problémů a přijde mi že to začla dělat až po tom co sem tady měl kámošův HDD a místo mechanika sem na tu kšandu připojil právě zmíňěný HDD od něj:::
::: A ještě když odeberu ten řadič IDE a pak se znovu instaluje tak to normoš najde DVR-108 ale pak to tam ještě instaluje CD - mechniku a to mi právě přijde že by v tom mohl bejt ten problém!A to dělá pokaždý když sem ten IDE dával pryč, napřed najde pioneera a pak ještě cpe CD mechaniku..
:::
- IDE sem zkoušel dávat pryč hned a k tý 108 ani žádnej ovladač není
takže sem to musel nechat napospas XPéčkám
- na samotným kabelu jí mám od samého počátku
- no a novou verzi biosu sem ještě nezkoušel - zas tak moc si na to
nevěřím ale asi mrknu tady po forech jak na to..
::: Jen mi prostě nejde do hlavy že celej rok co jí mám tak bez problémů a přijde mi že to začla dělat až po tom co sem tady měl kámošův HDD a místo mechanika sem na tu kšandu připojil právě zmíňěný HDD od něj:::
::: A ještě když odeberu ten řadič IDE a pak se znovu instaluje tak to normoš najde DVR-108 ale pak to tam ještě instaluje CD - mechniku a to mi právě přijde že by v tom mohl bejt ten problém!A to dělá pokaždý když sem ten IDE dával pryč, napřed najde pioneera a pak ještě cpe CD mechaniku..
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
To je v pořádku...martyboy píše:::: A ještě když odeberu ten řadič IDE a pak se znovu instaluje tak to normoš najde DVR-108 ale pak to tam ještě instaluje CD - mechniku a to mi právě přijde že by v tom mohl bejt ten problém!A to dělá pokaždý když sem ten IDE dával pryč, napřed najde pioneera a pak ještě cpe CD mechaniku..:::
Bathory