-a jestli existuje ňákej prográmek na zjištění využití zdroje.....
díkes všem
Moderátoři: Walker1134, Wilik

no utahne ale casem ti shori , tohle presne jsem mel ja akorat s procakem na 2,5ghz pri 2V a zdroj se mi roztekTRINI píše:zdravim,chtěl jsem se zeptat jestli 250W zdroj utáhne tuhle kartu.mám 2x HDD,2x DVD rom a TV kartu.
díkes všem

ten program existuje ale pocita sileny rezervy a lisi se radove o 50w nekdy az o 100 oproti realu , zalezi totiz presne na GK tj typ atd , obecne je treba odlisna spotreba disku 400gb na SATA nez 80gb ci raptora vs neco jineho a oni vubec neuvazuji v tom softu ty rozdily , takze to je na prd...kenjo píše:chvilku určitě utáhne, ale osobně bych to vůbec neriskoval, kup nějakou slušnou 400ku a je to v pohodě![]()
btw: ten program existuje, ale bohuže ho teď nemůžu najít

No, třeba já to tak mám: 1xHDD, 1xDVD, GF 6600 AGP, 2x256 MB DDR266, ale to hlavní: CPU P-M 735 a zdroj Fortron 250W (se 14 A na 12 V větviTRINI píše:zdravim,chtěl jsem se zeptat jestli 250W zdroj utáhne tuhle kartu.mám 2x HDD,2x DVD rom a TV kartu.
díkes všem

tak to si buh tak do par mesicu pozdrav roztaveni kondikyNMS píše:No, třeba já to tak mám: 1xHDD, 1xDVD, GF 6600 AGP, 2x256 MB DDR266, ale to hlavní: CPU P-M 735 a zdroj Fortron 250W (se 14 A na 12 V větviTRINI píše:zdravim,chtěl jsem se zeptat jestli 250W zdroj utáhne tuhle kartu.mám 2x HDD,2x DVD rom a TV kartu.
díkes všem).
Ve zdroji se skoro netočí ventilátor, totálně studený.

I když to žere celkem 90 Wsh píše:tak to si buh tak do par mesicu pozdrav roztaveny kondikyNMS píše: No, třeba já to tak mám: 1xHDD, 1xDVD, GF 6600 AGP, 2x256 MB DDR266, ale to hlavní: CPU P-M 735 a zdroj Fortron 250W (se 14 A na 12 V větvi).
Ve zdroji se skoro netočí ventilátor, totálně studený.

90W to nezere , jen ta grafika taha 60 , disk 10 , DVD pri behu 10 , deska pameti cpu mi chces rict 10?asi neNMS píše:...