Vypinanie monitora a drivery

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
adam82
Začátečník
Začátečník

Vypinanie monitora a drivery

Příspěvek od adam82 »

Ahoj
Mam taky maly problem. NEdavno som konecne po dlhej dobe naistaloval nove drivery na VGA. Doteraz som pouzival 53.03. Viem ze su uz velmi stare, ale moja grafika tiez :sad: a mal som ich vyskusane ako velmi bezproblemove. Teraz som ale zacal hrat DungeonSiege 2 a mal som niejeke problemy, ktore suviseli prave so starou verziu ovladacov. Tak som ich preinstaloval na novsiu a od vtedy mam dost zvlastne problemy : V neprevidelnych intervaloch,väscinou, ked prepnem medzi dvoma oknami rozdielnych aplikacii (ale niekedy aj z nicoho nic) sa mi vypne monitor ( na 1- 2 sekundy) a znovu zapne, ako ked menite rozlisenie alebo obnovovaciu frekvenciu)
Samozrejme som skusal rozne verzie driverov vacsinou s 6kovej rady, ale robi mi to pri vsetkych. (53.03 a nizsie su ale bez problemov)
Pouzivam PowerStrip na nastavenie a uzamknutie frekvencie monitora a grafika nepodporuje zobrazenie na viacerych monitoroch (to len na upresnenie)
Hardware mate vypisany dole v podpise
Prosim o radu
Vdaka
:sad: :sad:
MB MSI KT6V-LSR -A, AMD SEMPRON 2400+@22250MHz (11x205), 512 MB DDRAM 333@410MHz 2.5-3-3-7 (Infineon),
ATI Radeon 9600XT @560/680
2x HDD Seagate Baracuda 7200 rpm 80 GB,
Maxtor 7200 rpm 40 GB, SB LIVE 24 bit,
MSI X52P CDRW/DVD COMBO , Monitor Philips 19" 109E5
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“