Problém s Pinnacle 9
- Jurry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s Pinnacle 9
Ahoj, potřebuju poradit. Udělal sem si 13minutový video z dovolené. Problém je v tom, že když sem měl vše i s menu vyrendrováno v mpg, tak mi to normálně chodilo. Ale když sem to vyrendroval přímo na dvd ... (volba disk ... DVD...Kvalita 8000kb/s) tak se mi najednou některé sekce hrozně klepou (sekaj nebo co já vim
) a mám tam i sekci pod vodou a ta hrozně zmodrala) Myslíte že pomůže snížit kvalitu...nebo to vyrendrovat do mpg a udělat to v něčem jinym, nebo to mpg nechat na dvd samotný. Jde mi o to aby tam to menu bylo a chci to převážně přehrávat v DVD přehrávači. Dík za radu 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s Pinnacle 9
Tak DVD format je taky Mpeg.Jurry píše:Ahoj, potřebuju poradit. Udělal sem si 13minutový video z dovolené. Problém je v tom, že když sem měl vše i s menu vyrendrováno v mpg, tak mi to normálně chodilo. Ale když sem to vyrendroval přímo na dvd ... (volba disk ... DVD...Kvalita 8000kb/s) tak se mi najednou některé sekce hrozně klepou (sekaj nebo co já vim) a mám tam i sekci pod vodou a ta hrozně zmodrala) Myslíte že pomůže snížit kvalitu...nebo to vyrendrovat do mpg a udělat to v něčem jinym, nebo to mpg nechat na dvd samotný. Jde mi o to aby tam to menu bylo a chci to převážně přehrávat v DVD přehrávači. Dík za radu
To že se neco klepe neo dokonce seká, muže byt v kodekách ale taky v blbe vypálenym DVD, zkus ten DVD format vybrat jako nevypalovat a zapsat na Hdd a pak zpustit a uvidiš kdyžtak ho vypáliš v Neru.
Jinak všechny patche na Studio máš?
- Jurry
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s Pinnacle 9
Patche? Tam spíš nebudu mít žádnejDzin píše: Tak DVD format je taky Mpeg.Kvalita musi byt pri totožnem bitrade uplne stejna! Zkus to jeste jednou, zmen bitrade na 9000kbps ale to už by mít vliv nemelo. Já dycky delám v Pinnacle Mpeg 9000kbps,DVD "což je taky 9000kbps ale jen s menu atd.,VCD,SVCD a DivX a nikdy nebyl problem.Samozřejmně kvalita je dle použiteho bitrade.
To že se neco klepe neo dokonce seká, muže byt v kodekách ale taky v blbe vypálenym DVD, zkus ten DVD format vybrat jako nevypalovat a zapsat na Hdd a pak zpustit a uvidiš kdyžtak ho vypáliš v Neru.
Jinak všechny patche na Studio máš?
A co to udělá, když to nechám vše jen v jednou mpegu. Bude to menu fungovat?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: