Otlceny Athlon

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Taky jsem poskladal dost masin, Intelu i AMD, ale rozek se mi nikdy ulomit nepovedlo... ste nesikove :lol: Musite trochu s citem... AMD ma nevyhodu, protoze XP ma obnazeny jadro. Intela chrani Heat spreader.. 8)
Kiki Lopez
Nováček
Nováček

Jste béčka

Příspěvek od Kiki Lopez »

Až někdy budete chtít poskládat PeCko tak mi napište.Kámoše stál Duron 1300(1350Kč) asi 4500,-Kč :oops: :oops: .A to jen díky pos.. zakurv.... chladiče který měl tak tvrdou sponu že Arnold by se spotil až na pr.... .Já sám mám Atlíka s uštíplou celou delší stranou a kdyby jste viděli co ten už zažil.Jen je třeba (a to jsem se naučil u duronů) ho tzv. "ZAHOŘET".To se jen zastaví větrák na dobu než stoupne teplota n 68 - 72 a pak se pustí.Pokud jsem toto neudělal sekal se (neštípnutý) procák u 46-48.Jak jednoduché že? :roll:
Mám stroj , úžasné síly zdroj.
inekafemustafa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od inekafemustafa »

No já při sundávání z mého chladiče ze semprona 2300+ jsem jen trošku odřel čip a pc už se mi nerozběhlo.Ale pak jsem si všiml že jsem šrubovákem udělal rýhu do toho kolem čipu.Ale fakt malinkou.Nevím teda čím to je.Vždyť něco tak malého by na to němělo mít vliv.
Strby
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strby »

ja mam docela slusne nakoplej rozek svyho Bertika 2500+ holt jsem byl linej vypoustet vodnika abych sundal WB z leziciho case tak jsem to vyndaval s casem na stojato a muj skoro kilovej waterblock me vypadl z ruky :oops:
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.

NetBow Wifi 1Mbit
mir77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mir77 »

omg :-) měl sem thunderbira 1000, thortona 2400+ (2x) a 2500+ bartona... chladič sem nasazoval tisíckrát, bez místa, v casu, kterej stál a byl pod stolem a plnej kabelů, ale nikdy jsem neurval růžek :-) sem dycky myslel, že to sou jen blbý kecy, že to může udělat jen úplnej intoš.. njn... hold má někdo smůlu...

ale každopádně mám jednoho témeř-odkouřenýho athlona (thorton 2400+)... zatim jede, ale asi ne moc dlouho... prošel teplotou varu (kolem 70 - 80 stuňů běžel asi tak 14 sem zjistil, pak chlazení odešlo úplně), je ze spodu takovej přičmoudlej, ale jede... jen to sem tam spadne atd., ale jinak vpoho :-)
Dell Inspiron 7720, HP Compaq 6530b
inekafemustafa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od inekafemustafa »

inekafemustafa píše:No já při sundávání z mého chladiče ze semprona 2300+ jsem jen trošku odřel čip a pc už se mi nerozběhlo.Ale pak jsem si všiml že jsem šrubovákem udělal rýhu do toho kolem čipu.Ale fakt malinkou.Nevím teda čím to je.Vždyť něco tak malého by na to němělo mít vliv.
No byl jsem to jen tak z prdele zkusit reklamovat ale samo že nic.No musím sehnat nový.Ale 2400+ tray stojí teď kolem 2000Kč.Před rokem stál 1400Kč!! To je síla. čím starší věc tím drahší.Nemá někdo nějaký levný procík? Třeba i durona.
(my old pc) Gigabyte 7vt600PR-Z AMD Duron 1800Mhz (Apllebred) nVidia Ti 500 64Mb Ram 512Mb Sata Seagate 80Gb
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

ICE píše:Taky jsem poskladal dost masin, Intelu i AMD, ale rozek se mi nikdy ulomit nepovedlo... ste nesikove :lol: Musite trochu s citem... AMD ma nevyhodu, protoze XP ma obnazeny jadro. Intela chrani Heat spreader.. 8)
přesně tak pokud se to děla s citem a opattrne tak se nic stát nemuze...

jednou jsem sundaval XP-M ktere bylo celkem vzacne ze šlo hodne taktovat a jelikoz jsem byl linej tak jsem chtel co nejrychleji sundat chladic a taky jsem ustipl kousek rozku...nastesti to nemelo zadnej vliv na funkcnost chladice....takze procák funguje do tedka v otcovym kompu v poho:)
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

Highlander píše:nastesti to nemelo zadnej vliv na funkcnost chladice....
:lol: no jeste toho trochu :oops:
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ruka »

No me se na mem 1600+ Palomino zatim nic neulomilo, aspon doufam ze nic. Nicmene kamos na 2500+ Bartunu ulomil rozek a teplotu tam v klidu ma 62C a obcas mu to spadne, ikdyz rikal ze je to tou GF 4Ti u ktere ulomil tay 2 kondiky. Nakonec to padalo kvuli spatnemu zdroji.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“