geforce 2 mxmx400
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Milan Moša
- Nováček

-
geforce 2 mxmx400
mám problémy s tv out nastavil sem to podle návodu zde a obraz na tv mám černobílý. po nainstalování tvtool 9,7 se mi seká počítač. jak zprovoznot barvy? prosím pmožte
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: geforce 2 mxmx400
zasadni dotaz cetl si FAQ?Milan Moša píše:mám problémy s tv out nastavil sem to podle návodu zde a obraz na tv mám černobílý. po nainstalování tvtool 9,7 se mi seká počítač. jak zprovoznot barvy? prosím pmožte
EDIT:odpoved na tvoji reakci nic o tom ze si cet FAQ si nenapsal , proto jsem vznesl ten dotaz nez se zacne vubec neco resit..
Naposledy upravil(a) sh dne pát 25. lis 2005, 07:54, celkem upraveno 1 x.
- Milan Moša
- Nováček

-
samozřejmě, copak neumíš číst? Vše jsem nastavil podle návodu zde na FAQ. kabel mám s-video a hraje čb.
mám nainstalované nejnovější ovladače nvidia, vše nastaveno podle návodu v FAQ, propojení PC TV kabelem s-video, a hraje čb, tak nevím jestli je problém v tom kabelu nebo nějakém dalším nastavení, nastaveno na PAL-D ale ani v jiném nastavení to barevně nehraje,
mám nainstalované nejnovější ovladače nvidia, vše nastaveno podle návodu v FAQ, propojení PC TV kabelem s-video, a hraje čb, tak nevím jestli je problém v tom kabelu nebo nějakém dalším nastavení, nastaveno na PAL-D ale ani v jiném nastavení to barevně nehraje,