Ohlé čtyri piny na procesoru Opteron 144

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Budulman píše:je jasné, že když to použiješ a bude to vidět, tak nemůžeš říci, že to vracíš jen tak, neměl nic rovnat a takhle to vrátit, měl jsem stejnej problém u Avecomu, hned jsem tam volal a řekl jim že je to ohlé, dostal jsem zpět peníze
jj to je spravne reseni , ted je pozde a i blb to pozna :)) zbavit se pasty skoro nejde furt je to takovy na prd.. navic ten pin bude urcite videt, ze byl ohlej :wink: no zalezi odkad to ma...
Krca
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krca »

před deseti dny jsem poslal procesor na reklamaci a po mojem dnešním dotazu napsali že dneska odesílají vyměněný procesor.
BERTIK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BERTIK »

:D AHOJ všem. Tak si myslím, že ten trh u nás začíná trošku fungovat i po jiné stránce no a to mám na mysli starost o zákazníky. Před časem jsem zde uvedl svůj problém s ohlými piny na Opteronu 144 a musím říct, že po týdnu od převzetí si zásilky a nemilého zjištění se mi ozvali z obchodní společnosti, kde jsem měl oný procesor objednaný. Ku podivu ihned uhodili kladivem na hřebík a dotazovali se mne, zda-li mi neposlali vadný kus. No a tak jsme si povídali a povídali a v dobrém jsme se po telefonu rozešli. Ikdyž jde o marketing i tak musím říct, že lidé se začínají o lidi starat a to mě těší. Tak a ted zase k nějakému technickému tématu a ne rozebírat zde sociální cítění. Tak čuste počítačovníci :)
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“