Acer 4602/4652 / Asus A6VA ?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Acer 4602/4652 / Asus A6VA ?

Příspěvek od messinger »

http://www.czechcomputer.cz/product_com ... tno3=32646

tady sou vsechny ve srovnavacce.

Zajimam me kterej by byl asi lepsi.)

Pripadne kde by mely nakou lepsi cenu na nekterej.)
Nebo jestli je napad na nakej jinej?

-HDD 5200ot (nekde sem cet ze ty acery ho nemam nekde zas jo) nevite?
-rozdil WXGA a SXGA a zaroven i vykon GF6600/X700 pripadne velikost pameti.
-taky BT a Wifi vsude je jiny info nebo vzdy koukam na jinej uz sem z toho magor :oops:

na pareni bych chtel vyuzit externi monitor takze tam pude ciste jen o vykon.

a na kancl bych zas chtel spis vydrz a tissi chod.

samozrejme me docela zajima provedeni klavesnice o TP ani tolik nejde.

tak jestli mate naky postrehy byl bych moc rad
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Acer 4602/4652 / Asus A6VA ?

Příspěvek od sh »

messinger píše:...
acery maji 4200ot
6600 je lepsi co se tyce vykonu oproti x700
4602 ma BT , 4652 ma BT , a6va ma BT
vsechny maji WIFI

co se tyce zpracovani , kvality tak rozhodne ASUS , ACER doopravdy ne , staci kdyz dodam ze 80% komponentu v IBM je od ASUSu :wink:
Naposledy upravil(a) sh dne úte 22. lis 2005, 19:13, celkem upraveno 1 x.
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Asus - je lepe vybaveny - sice je 6600 lepsi grafarna, ale 128 MB u X700 proti 64MB u 6600 je ve prospech vyrobku ATi :) .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Don Martinez píše:Asus - je lepe vybaveny - sice je 6600 lepsi grafarna, ale 128 MB u X700 proti 64MB u 6600 je ve prospech vyrobku ATi :) .
navic ona kvalita , zpracovani a take mam dojem ze x700 ma mensi spotrebu pokud se nepletu a take tizsi chladic , jinak s powergear se na tom Asusu dostanes k 4h - 4,5h
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Mám pár dní ten ASUS A6VAQ0044 a zatím naprostá spokojenost, při minimální zátěži jako je brouzdání po netu a podobě je téměř neslyšitelný (větráček se točí ale strašně pomalu) a zatím jsem 3x vycucnul baterku a výdrž zhruba 3:15 až 3:30 hod. na testy grafiky jsem se ještě nedostal ale nějaké porovnání grafik můžeš najít zde http://notebook.cz/hwi32/ostatni.txt ale vypadá to na zhruba stejný výkon.
To značení WXGA = širokoúhlý display s rozlišením 1280 x 800 , SXGA+ = klasika 4:3 s rozlišením 1400x1050.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

66oo je lepší než X7oo?? teďjste mi udělali radost... a ke všemu mám 128 mb :-D

záleží co od toho chceš - já chtěl speedstep, vysoký rozlišení, gk která by na tom rozlišení utáhla nějaký hry a hlavně ryclej hdd tzn vyřadil jsem z úvah acery
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

joXerus píše:66oo je lepší než X7oo?? teďjste mi udělali radost... a ke všemu mám 128 mb :-D

záleží co od toho chceš - já chtěl speedstep, vysoký rozlišení, gk která by na tom rozlišení utáhla nějaký hry a hlavně ryclej hdd tzn vyřadil jsem z úvah acery
no zalezi jak u ceho jednou vede ta v D3 jednou zase jina v HL2 :)
jinak ACER urcite ne uz jak jsem psal jednak kvalita provedeni , kvalita LCD a pomaly disk proste ACER fakt ne..
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

jednoznačně poměr cena/výkon je Acer TM 4652, sám jsem si včera koupil jeho trošku slabšího brášku :D
původně jsem chtěl ASUS, ale rozdíl mezi stejně vybavenými modely je cca 5000,- + Windows
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

pavel.minarik píše:jednoznačně poměr cena/výkon je Acer TM 4652, sám jsem si včera koupil jeho trošku slabšího brášku :D
původně jsem chtěl ASUS, ale rozdíl mezi stejně vybavenými modely je cca 5000,- + Windows
ovsem cena/vykon/kvalita je ASUS :) jinak ten model ma 4200ot?myslim ten tvuj thx
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

to maj snad všechny ne? možná ferrari ne ale to je jiny kafčo
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

joXerus píše:to maj snad všechny ne? možná ferrari ne ale to je jiny kafčo
jj prave proto se ptam , protoze mi jedne zakos hustil do hlavy ze to ma uz 54ku , tak abych mel jistotu u VO to nepisou..
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

s tou kvalitou bych to neviděl tak černě, rychlost je podle mě 4200 ale není to žádný problém, mě ten noťas vyhovuje a myslím, že jsem docela náročný uživatel
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

No nevím z mých zkušeností a hlavně ze zkušeností známích bych do Acera nešel, např kamarád má 3 měsíce nout 4602 a za tu dobu je ted podruhé na opravě kvůli pantům a to ho skoro vůbec nikam nenosí, je převážně na doma...
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

pavel.minarik píše:s tou kvalitou bych to neviděl tak černě, rychlost je podle mě 4200 ale není to žádný problém, mě ten noťas vyhovuje a myslím, že jsem docela náročný uživatel
pokud si jich mel vice v ruce a mel bys jak vyse zminovany ASUS a i ten ACER co mas , tak bys volil jinak :wink: moc se o tom neda diskutovat , ale kdyz je postavis vedle sebe , tak se ti na ASUSu budou libit ostrejsi barvy , zpracovani sasi , a take pokud to sledujes , jako ze ty urcite , tak vis , ze ASUS dodava komponenty do IBM notasu , takze i po te strance je to lepsi :wink:
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ano, o tom, že ten asus je lepši není sporu, původně jsem ho chtěl koupil, ale momentální finanční situace ...
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“