Restartuje se počítač!!! Nevím, co dělat!!!
- fieldy.K
- Nováček

-
Restartuje se počítač!!! Nevím, co dělat!!!
Mám problém. Včera jsem si připojil k PC HDD od kámoše. Kopíroval jsem na disk nějaké věci. Potom jsem nainstaloval hru Civilization IV. Když jsem jí spustil, tak jsem komp omylem uvedl do režimu spánku. KDyž jsem se z něj chtěl dostat, tak to šlo v pohodě. Jen se teda potom restartoval počítač. Říkal jsem si, že se nic nestalo, počítač dál v pohodě jel. Když jsem ho potom večer sám restartoval, tak už do začalo blbnout. Vždycky mi najede windows a asi po 15 vteřinách se mi počítač restartuje. Všiml jsem si ale, že se nevypíná zdro. Restartuje se pouze jakoby HDD. Nevím, čím to je. Možná to způsobil ten režim spánku. Ale mohl to být i nějaký vir. Předtím, než jsem spouštěl CIVILIZATION IV, tak jsem z jedné stránky stahoval crack. A když jsem jej stáhnul, tak mi AVAST hlásil nějaké viry. Ale jen teda trojské koně...myslel jsem si, že tohle trojan udělat nemůže, ale třeba jo...nevím. Moc se v tomto ohledu nevyznám. Potřeboval bych pomoc. PLS...help 
- zombux
- Odborník PCT

takže warezákjsem z jedné stránky stahoval crack
a ještě lama... "jen" trojský koně je poměrně průserkdyž jsem jej stáhnul, tak mi AVAST hlásil nějaké viry. Ale jen teda trojské koně
hm
Naposledy upravil(a) zombux dne pát 25. lis 2005, 11:19, celkem upraveno 1 x.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- fieldy.K
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

no... myslím že s chlazením jsi při vyměňování disku nepohnul takže se to nepřehřívá a zdroj taky nechcípl... takže chyba je jasně softwarová. pokud bys nenapsal že se to začlo s*át po stažení cracku a navíc máš systém plnej trojanů tak co čekáš
zkus soft TrojanRemover
zkus soft TrojanRemover
ignorelist: kremrole a dezoláti
- fieldy.K
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
A co bootovaci disketu od antiviru?Treba AVG a mnoho dalšich to umi....fieldy.K píše:jenže problém je v tom, že se nedostanu do systému. Ono to vždycky hned restartuje, takže se tam nedostanu. Ale ještě jsem nezkoušel nouzový režim...tam to třeba půjde. Ale bylo mi teda doporučeno,že mám zkusit restartova BIOS pomoci jumperu. Jen si teda nejsem jist, že se tím tímto něco vyřeší %
- fieldy.K
- Nováček

-
- fieldy.K
- Nováček

-
- Kherberoz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- fieldy.K
- Nováček

-
- fieldy.K
- Nováček

-
Tak jsem doma. Zkoušel jsem všechno. Prostě to nechápu. Když spustím OS v nouzovém režimu, tak mi to všechno jede. I na internet a na síť se dá dostat. Tak jsem tedy stáhnul aktualizace avastu a programu ad-aware. Spustil jsem scan. Našlo to pár trojanů, tak jsem je smazal. Pak jsem restartoval počítač a přihlásil se v běžném režimu a opět se stalo totéž. Restart. Ono to vypadá tak, jako by se restartoval pouze HDD. Nemůže to být něco s HDD??? Se zdrojem by to nic nemělo být. Nevím co dělat %
- fieldy.K
- Nováček

-
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

Záleží na sestavě, ale tohle řeší u NF4 chipset drivery 6.66....fieldy.K píše:Je to hodně divné. Zjistil jsem, že když se ten počítač restartuje, tak se vždycky vypne jenom HDD. Jde jasně slyšet, jak se HDD přestane točit a zase se rozjede. Vůbec to není takový zvuk, jako při běžném restartu. Ale třeba ventilátor se stále točí...tohle asi jen tak nevyřeším %-)
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Restartuje se počítač!!! Nevím, co dělat!!!
stalo se mi to stejny a vyfieldy.K píše:Mám problém. Včera jsem si připojil k PC HDD od kámoše. Kopíroval jsem na disk nějaké věci. Potom jsem nainstaloval hru Civilization IV. Když jsem jí spustil, tak jsem komp omylem uvedl do režimu spánku. KDyž jsem se z něj chtěl dostat, tak to šlo v pohodě. Jen se teda potom restartoval počítač. Říkal jsem si, že se nic nestalo, počítač dál v pohodě jel. Když jsem ho potom večer sám restartoval, tak už do začalo blbnout. Vždycky mi najede windows a asi po 15 vteřinách se mi počítač restartuje. Všiml jsem si ale, že se nevypíná zdro. Restartuje se pouze jakoby HDD. Nevím, čím to je. Možná to způsobil ten režim spánku. Ale mohl to být i nějaký vir. Předtím, než jsem spouštěl CIVILIZATION IV, tak jsem z jedné stránky stahoval crack. A když jsem jej stáhnul, tak mi AVAST hlásil nějaké viry. Ale jen teda trojské koně...myslel jsem si, že tohle trojan udělat nemůže, ale třeba jo...nevím. Moc se v tomto ohledu nevyznám. Potřeboval bych pomoc. PLS...help
resil jsem to reinstalaci windows