Ahoj všichni...
mám problémek s NHL2006 americká verze s patch3...
moje sestava:
nic není taktované
- AMD Athlon 3000+
- ASUS K8N-E Deluxe
- 2x 512MB Legend DDR400
- Sparkle GeForce 6600 GT AGP
- Seagate 200GB SATA1
- ATX Fortron 400W
- WINXP SP2 (zrovna čistě nainstalované, bez softwaru a internetu)
- mám poslední drivery na MB i na GRAF
problém:
hra se spustí bez problémů, hraju ligu (dělá to u všech módů, liga, dynasty... ) po vhazování hraju cca 10min.(někdy 1min.) hrací doby pak se hra sekne i se zvukem tak na cca 20 sek. Po cca 20 sek. se zase sama rozjede. Někdy se to kousne 3krát do třetiny někdy jednou za celý zápas. Dělá to na nejmenší i největší nastavení detailů. Žádné aplikace neběží na pozadí.
Zkusil jsem všechno, schválně jsem kvůli tomu nainstaloval nové wokna, nic mě už nenapadá. Jo a ostaní hry pařím bez problému (FEAR, AOE3, DOOM3, Area51, Quake4, Fable, COD2, ... )
Nevíze někdo čím to je? Předem díky všem, zbožnuju všechny NHLka ale tohle mě sere!!!
Problém NHL 2006
Moderátor: Baneshee
- HaDy
- Nováček

Problém NHL 2006
Kdo nehulí s náma, jeho problém

- AberF
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- HaDy
- Nováček

- HaDy
- Nováček

- HaDy
- Nováček

tak sem to konečně vyřešil
zkusil jsem podtaktovat jádro grafiky z 500 na 400, a ejhle, hra začala fungovat ok, program rivatuner mi řekl že při maximálním vytížení mi grafika jede na 90 °C. Po podtaktování 75 °C. Takže jsem dokoupil za 750,- Artic Cooling Silencer no a při maximálním vytížení s taktem 500 mi grafika hřeje maximálně 70 °C. Všechny hry už jedou ok...
díky všem za rady
zkusil jsem podtaktovat jádro grafiky z 500 na 400, a ejhle, hra začala fungovat ok, program rivatuner mi řekl že při maximálním vytížení mi grafika jede na 90 °C. Po podtaktování 75 °C. Takže jsem dokoupil za 750,- Artic Cooling Silencer no a při maximálním vytížení s taktem 500 mi grafika hřeje maximálně 70 °C. Všechny hry už jedou ok...
díky všem za rady
Kdo nehulí s náma, jeho problém

- myreg
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
HP
Jestli můžu sem, tak bych rád taky napsal svůj problém ( podle mě lepší sem než do ntb ) - nejde mi spustit NHL na notebooku, mam HP nx6110, Intel GMA900 - pritom v supportu je grafarna psana... Pise to: couldn´t initialize graphic, please update driver atd.. Drivery mam nejnovejsi ( snad ) -> 6.14.... kdo by vedel jak to vyresit???
Asus A7N8X-X (nForce2) | AMD Barton 2500+ | 1x Micron 512 MB DDR400 CL 2,5 | HDD Seagate Barracuda 160 GB, 8MB cache | DVD-RW LG 4163B | DVD-R Sony | Leadtek Winfast A7600 GT 2TDH 560/1400 | LeadTek WinFastTV2000 expert | *Razer Diamondback Chameleon | Revoltec Light Board Series XL | case EC |Y| i-net by Mh2Net ™ |Y| ... Fortron 350 W