ovladace uz sem zkousel troje a nic. Jede to 25 fps a este se to furt zasekavaPalec123 píše:Mozna bude problem prave v tech ovladacich.. Zkus tam dat o neco starsi. (Najaky, ktery mas vyzkouseny)DEXXTER píše:potreboval bych poradit. Most Wanted mi jde "celkem" plynule jenom na 800x600 a na minimalni detaily. Vsechno sem povypina dokonce i v registrech sem vypnul ty zbytecnosti jako motion blur ale porad to jde trochu trhane. Mam AthlonXP 2500+, 512 DDR RAM, GeForce 5600 128MB
kamarad ma stejny PC a jde mu to na 1024x768 a stredni detaily. ovladace na grafiku mam nejnovejsi
Need for speed: most wanted
Moderátor: Baneshee
- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
souhlasim do Puntíku (Digitaldoom píše:...
co mi nevadilo byl MB, s realitou to sice nemá moc společnýho, ale dejme tomu
co se mi nelíbilo byl bullet-time, omg ten matrix musí všichni všude cpát
co se mi opravdu nelíbilo byly dost mizerný stíny a přenádherně graficky vyvedená auta zasazená do změti čtverečků a 2D "spritů"
(k tomu bych ještě přihodil že takle "čtverečkovaný" vinyly bych si na auto fakt nedal
samo sem neočekával že celá trať s okolní scenérií bude kvalitou na úrovni aut, ale vykrást panorámata z NfS3 a to ještě blbě...
//malej dodatek: zdá se mi to nebo nejsou tak "intuitivní" jen soupeři, ale i ovládání auta? zatáčku sem pokaždý vybral téměř ideálně aniž bych se musel moc snažit, ale asi sem jen sakra dobrej řidič
- bukva
- Začátečník

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
překonán ve smyslu nevhodný ... buď by se to mělo dát vypnout jako to je v jiných hrách (catch up) nebo uroveň soupeřů nastavit jeko je to třebas ve World racingu každopádně tohle přizpůsobováníza jízdy je pitomost ...
BTW: jelikož nemam co dělat tak jsem to ještě chvíly jezdil už sem na 92% a poslůední soupeř předemnou a je to stále stejně ne-li ke konci více nudnější ... a hlavně jezdim z naproto nabušenym lambem proti A3 apod ... nemaj šanci
ty závody mam odjetý zachviličku a pak se pachtim s policajtama
naštěstí si udržuju auto na 5tym stupni hledanosti takže 1 000 000 bounty mám za 2 minuty
a konec sem zvědav jestli si na mě autoři přichystali něco spěšl na ten závod a vůbec nakonec jestli to neni vážně tak blbý od začátku do konce 
BTW: jelikož nemam co dělat tak jsem to ještě chvíly jezdil už sem na 92% a poslůední soupeř předemnou a je to stále stejně ne-li ke konci více nudnější ... a hlavně jezdim z naproto nabušenym lambem proti A3 apod ... nemaj šanci
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V čem spočívaj ty BOUNTY?Já na to nějak nemůžu přijít
BTW: catch up jde vypnout,ale jen u quick race
BTW: catch up jde vypnout,ale jen u quick race
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: .
zkontroluj jestli ti v tu chvilu nezacne makat nejakej antivir ci podobnej rezidentni softwareIcy_DeaD píše:nevite nekdo proc kdyz hraju NFS MW tak to de v pohode,a najednou asi za pul hodiny hrani klesne fps tak na 7 a neda se to hrat,a prestane to jenom kdyz to minimalizuju a vjedu zase zpatky do hry,pak to zase jede v pohode...nevice cim to ?
0118 999 881 999 119 7253
- Hanis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mám stejný problém,hra jede krásně.ale tak po 20min. to začne neuvěřitelně sekat:)nějaké divné,co s tím?
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- bukva
- Začátečník

- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hrál ale jelikož to jsou trochu již starší hry tak na tu dobu mi to nevadilo kromě toho byly neokoukaný (teda NFSU1 určitě) a byly zábavný ...bukva píše:Digitaldoom> A tys nehral NFS:U a NFS:U2?
BTW:
tak sem to dohrál a jestliže jsem říkal že jsem zvědaví jestli je ta hra blbá od začátku do konce tak ano je ! poslední soupěř ten razor byl ještě větší s..a než všichni před ním

velké finále v podobě (opět) ujet policajtům tentokráte v opravdu pitomim autě proi takový hordě sem z prvu plnil kalsicky za 20s sem jim zmizel ovšem ouha jaké bylo moje překvapení když ukazatel uniku nereagoval i když v okolí nebylo policajta
takže paltí vše víše uvedené
- PcBuh
- Začátečník

-
Mohl by to někdo přeložit do CZ , údajně to pomůže a NFS MW půjdou hrát po netu přes HAMACHIThis thing is based on systemx solution.
Because Need for speed: Most Wanted has the same coding on the server side, i thought well. Why not try?
In your Need For speed: Most wanted directory.
*\Program\EA Games\Need for Speed Most Wanted\
or
*\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\
There is a file called server.cfg. Open this With Notepad. Right at the bottom there is
Remove it completely.Kód: Vybrat vše
ADDR=%%bind("159.153.253.82")
DO NOT REMOVE ANYTHING ABOVE THE LAST LINE!
Now it should look like this in your SERVER.CFG
Now. If this doesnt work, please tell me.Kód: Vybrat vše
# # The server sends a ping message to the client every PINGTIME seconds # and the client is expected to respond within PINGWAIT seconds or # the server considers the connection to be dead and the client is # logged out. # PINGTIME=20 PINGWAIT=30 # # A client can only be idle for TIMEIDLE minutes before it is # automatically logged out. Even if a client is not idle it can # only be connected for a maximum of TIMEMAXM minutes. # Either/Both values can be set to 0 to mean that the server will # not timeout the client. # TIMEIDLE=0 TIMEMAXM=0 # # Limits how many times per second the LAN server will service requests. # Lowering this number will increase game performance for slower computers # at the expense of sluggish response time from the server. Valid range is # 1-1000. # LAN_THROTTLE=30 ##------------------------------------------------------------------------ ## DO NOT CHANGE ANYTHING BELOW HERE ##------------------------------------------------------------------------ TRUST=255.255.255.255 TRUST_MATCH=%%bind("159.153.253.82") ACCOUNT=1 MASTER=1 SLAVE=1 REDIR=1 # # This line allows the server to determine on what interface to listen for # connections. It can be any publicly routable IP address (this is the case # even if the host is on a LAN that is isolated from the Internet). There is # no communication attempted with the IP address listed here. #
One last thing.
THANK YOU FOR HAMACHI!
- mOOder
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přes HAMACHI ??? to bude coooool . Hele a když je to thread o NFS-MW tak tu třeba hažte screeny svých autíček

PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- PcBuh
- Začátečník

-
mOOder píše:Přes HAMACHI ??? to bude coooool . Hele a když je to thread o NFS-MW tak tu třeba hažte screeny svých autíček![]()
Stačí hledatDigitaldoom píše:takový šneci![]()
![]()
Moje autíčko(jelikož jsem ještě neporazil 3ho nemám nainstalovaný to hlavní : 3upgrade motor ani turbo (takže seriovka Lambo) a sledujte ty ukazatele !
co bude až tam ten 3upgrade motoru dam a hlavně to turbo ...![]()
už teď to lítá 370km/h s nitrem a drží jak žvejkačka (njn Quatro) ...
//edit: jo a policajti mi s těma jejich fordama pořád stačí... neuvěřitelný a hlavně by mě zajímalo kde ty auta berou protože zrychlení z 0-350 za 1.25vteřiny by se mi vážně šiklo
- mOOder
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hehe tak nekdo hraje nonstop . no nic myslel sem ze tu budou i horsi ale tak dal
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
už jsem to dohrál (navždy) a tohle mám v garáži:
1, Fiat Punťo - stímhle autem klidně vyhrajete celou hru

2, Subaru impreza STI - supr 4x4

3, Lamborghini Murciélago - best of auto moje nej 415km/h veškerý uniq výkonový vylepšení
4x4 quatro
;)

4, Porsche GT - zajímavé ale pomalé
5, BMW M3 GTR - ,,výhra" pomalý špatně ovladatelný líný ...

řikam že modely aut sou to nejlepší na MW
1, Fiat Punťo - stímhle autem klidně vyhrajete celou hru

2, Subaru impreza STI - supr 4x4

3, Lamborghini Murciélago - best of auto moje nej 415km/h veškerý uniq výkonový vylepšení

4, Porsche GT - zajímavé ale pomalé
5, BMW M3 GTR - ,,výhra" pomalý špatně ovladatelný líný ...

řikam že modely aut sou to nejlepší na MW
- tnt_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: