Dotaz: Je možné zničit flah disk tím, že jej odeberu v době, kdy se na něj zapisuje?
Co se mi stalo: Po asi týdnu používání mi windows oznámily, že sice vidí připnutý flashdisk, ale že na něj nemohou zapisovat a nabídlo se mi formátování (poněkud podivné). Nicméně jsem to zformátoval, pak šlo zapisovat, ale jen asi 5 MB. Víc ne. Druhý den pak už nešlo nic. Vždy jsem jej řádně odebíral stylem "bezpečně odebrat HW", jak XPčka nabízejí.
Za příp. odpověď díky - budu to asi reklamovat.
Problém s Flash diskem
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Květomil
- Nováček

Problém s Flash diskem
1) Intel D850 EMV2, Intel P4 2.4 GHz, AC Cooler Master, 2x256MB RIMM, MSI GeForce 4Ti 4200, 120 GB HDD Seagate
- MaTTo S
- Začátečník

-
Re: Problém s Flash diskem
Ano mohlo sa na flashdisku nieco poskodit ale vecsinou to byva SW chyba , mne osobne sa to stalo z MP3 playerom ze ukazovla aj na display totlanu pamet 0 MB volnu 0 MB a po pripojeni do PC nesiel ani formatovat ani nic PC sa seklo stiahol som program od vyrobcu ,, APACER a ten program mi ten flashdisk za 2 minutky v pohode sformatoval a odvtedy funguje ako ma .
Skus najpr niaky ten program od vyrobcu lebo to windowsacke formatovanie ...... no comment
Skus najpr niaky ten program od vyrobcu lebo to windowsacke formatovanie ...... no comment
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- jessie.james
- Začátečník

mne se to stalo taky. nekolikrat jsem flash disk odpojil jeste za chodu a pak najednou prestal fungovat. neslo na nej zapisovat zadna data, a ta, ktera tam uz byla zase nesla zkopirovat do PC. zkousel jsem jej formatovat pres Windy, pak taky tim softwarem, co byl k nemu prilozeny, ale nepomohlo nic. nastesti mi jej zreklamovali, takze spokojenost, ale od te doby si na to uz davam sakra pozor. je to jakoby jsi odpojil HDD z PC za chodu.
kamosovi se stalo to same a ten to vyresil tim, ze jej rozebral a prepajel tam znovu nejake kontakty a pak mu zase slapal, ale do toho bych se ja sam osobne nepoustel.
kamosovi se stalo to same a ten to vyresil tim, ze jej rozebral a prepajel tam znovu nejake kontakty a pak mu zase slapal, ale do toho bych se ja sam osobne nepoustel.
- Necroman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Mel bych dotaz, v posledni dobe mi zacala blbnout flaska, soubory na ni zapisovane se obcas zapisi jinak, nez jak jsou ulozene na disku... dival jsem se a treba nekolika kb blok v souboru e tvoren samimy FF a pamet to nijak netrapi. Co s tim? existuje nejaky scandisk pro kontrolu spolehlivosti flashek? Diky za radu!
So sayeth the Wise Alaundo
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW
ASUS P5K Deluxe WiFi | Intel Core2Quad Q9300 + Noctua NH-U12F | Patriot 4GB DDR2 800MHz CL4 | Sapphire AMD Radeon HD7770 1024MB GDDR5 | OCZ Agility 3 120GB + WD Blue 640GB | Cooler Master Centurion 534 Light | Enermax Liberty 500W DXX | Samsung SM 226BW