špinící HP Laserjet 3
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
špinící HP Laserjet 3
Zdar, tahle tiskárna při tisku zároveň pošpiní celou stránku. Dá se to zpravit? 
- zombux
- Odborník PCT

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mozno by stacilo len vycistit tlaciaren....... preca len je to starsi model, ktory uz ma za sebou dost prevadzky......
Nemas uz poskodene opticky valec.... tener mas novi..., alebo si ho uz plnil...?
Nemas uz poskodene opticky valec.... tener mas novi..., alebo si ho uz plnil...?
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- Scorp
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

a já mám HP LJ 5LScorp píše:Dony píše:nemáš už špatnej válec v toneru? (nebo nestrčil si tam mastnej pabír od buřtů?)
![]()
![]()
![]()
no snad to teda dám do kupy
PS: já ji nepoužívám, je bratrova, já mam HP lj 4
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Dony
- Středně pokročilý

Já mám 6L a nezlobí, ani hardware, ani drivery, ale u těchhle horních podávání papíru po delší době začne zlobit podavač (bere víc listů), spolehlivější jsou spodní (3L, 4L, 5P, 6P), ale i tak superzombie píše:a já mám HP LJ 5LScorp píše:![]()
![]()
![]()
no snad to teda dám do kupy
PS: já ji nepoužívám, je bratrova, já mam HP lj 4jediný co zlobilo byly windowsovský drivery, občas totálně zmrvily tisknutou stránku, origoš HP drivery to napravily. jinak pohodička, super tiskárny
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - dr.Brown
- Začátečník

Mám ůplně stejný problém s laserjetkou 4l.ovladačema to určitě není,neboť tiskárna špiní i při tisku testovací stránky bez počítače.Myslíte,že je to teda ten válec?
Pokud je to válec,tak skus,Scorpe,vyndat toner,jestli je ten zelenej kousek válce,co s toho leze,stejně "zaprášený",jako je špinavý ten papír.Pak je logické,že je to tonerem,a je čas na jeho výměnu.(jestli jsem se splet,opravte mě,vím vo tom ho*no,jsem lajk.
)
takže tak!

Pokud je to válec,tak skus,Scorpe,vyndat toner,jestli je ten zelenej kousek válce,co s toho leze,stejně "zaprášený",jako je špinavý ten papír.Pak je logické,že je to tonerem,a je čas na jeho výměnu.(jestli jsem se splet,opravte mě,vím vo tom ho*no,jsem lajk.
takže tak!
myslíte-li si,že jsem hlupák,neříkejte mi to-já to vím 
P.S.: ta i386 je můj majetek
- Maxtor
- Začátečník

-
- dr.Brown
- Začátečník

pokud vím,v LaserJetce 4l je součástí toneru i optický válec,nebo co to je.
Nepřesně jsem se vyjádřil, vadou toneru jsem myslel vadu optického válce,který je v kazetě toneru obsažen.
pokud si myslíte,že plácám voloviny,klidně mně opravte.
Nepřesně jsem se vyjádřil, vadou toneru jsem myslel vadu optického válce,který je v kazetě toneru obsažen.
pokud si myslíte,že plácám voloviny,klidně mně opravte.
myslíte-li si,že jsem hlupák,neříkejte mi to-já to vím