Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

tady nejde o názor tady jde o realitu ... a jelikož opravdu vím jak to vypadá v rychlostech nad 250km/h můžu vám říci že MB tak jak je provedený je kravina a kazí to ...dojem z rychlosti i bez něj je vcelku pěkný v NFS MW ...
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Luks píše:A tu úpravu IP děláš na serveru?
no zkoušel jsem jí u sebe. nastavil jsem tam ip co přiděluje vpn (hamachi) ale nešlo vytvořit server. resp on se vytvořil ale pak za normálních okolností problikne okno "připojování" a tady se to zastavilo, takže u sebe "jako server" nechávam default. měnit tu ip zkoušel ale kámoš. nastavoval mojí a stejně to nešlo
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

staci
1. zapnout hamachi
2. odojit pripojeni k netu nebo vytahnout kabel
3. zalozit hru
4. pripojit net ti mse pripoji znovu i hamachi

(zustava to ze pri new zalozenim se musi akorat zakazat net bod 2/3)

bod 1 byl puvodne se zmenou cfg souboru pridanim IP hamachi ale jelikoz po zmene IP nejde nekomu zalozit tak to de i bez nej !!!!!

tim ze ste odpojil pripojeni k netu si NFSMW mysli ze jede na IP hamachi
a po zpetnem zapojeni netu se tohle spojeni hodi az na druh misto za IP hamachi

tod vse .. :roll: :wink:
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Visi píše:.........
Ano,ale ten co se má připojit tak server sice vidí ale nepřipojí se.Zůstane tam connecting a to je vše.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Luks píše:
Visi píše:.........
Ano,ale ten co se má připojit tak server sice vidí ale nepřipojí se.Zůstane tam connecting a to je vše.

firewall povolit nebo vypnout ,mame to vyzkousene :wink: !!
podle toho meho navodu to jeden a 100%
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

No jak vidíš tak karfovi a mě ne,firewally jsou vypnutý.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

tak pridte sem na server hamachi
mistnost HG - NFS MW
heslo hamachi-games

ted zrovna jezdim s jednim borcem tak se muzet pridat kja zakladam :wink:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

33% Vyhral jsem Caymana a teprve to zacina byt zabavne. U EA by se meli zamyslet.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
patrix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patrix »

:) me to tam cosi psalo o tom ze sem mam kryt pred vrtulnikem a takove tlaky .. stejne tam zadny nebyl .. 38%
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Visi píše:tak pridte sem na server hamachi
mistnost HG - NFS MW
heslo hamachi-games

ted zrovna jezdim s jednim borcem tak se muzet pridat kja zakladam :wink:
Mně to nejde , připojím se a vidím že tam je 5 připojenejch , tak se připojím a prolezu všechny hry ale nikoho nenajdu :(
tnt_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tnt_ »

Woyta píše:33% Vyhral jsem Caymana a teprve to zacina byt zabavne. U EA by se meli zamyslet.
Ten cayman je tam snad najlepsi...drzi ako vysavac. Ale aj tak by som chcel toho policajneho forda ktory ma trhne v 270km/h neuveritelnou rychlostou a robi mi ako keby doprovod. :)
Fakt ma stve ze tam nerozdelili vykonnostne kategorie ako to bolo v NFS5. Tato vec ma uz trapila aj v Undergroundoch. Nic ma nevie viac vytocit ako ked jazdim na Gallarde a predbehne ma Golf GTI. Kua to je des!
//nieze by som bol zly driver :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jj tady je to nelogický jak sem říkal ...fiatem punťo porážíš káry o x100vek koní silnější s lepšíma podvozkanma atd ... prostě hovadina ... ikdyž musim říci že s Lamborghini Murcélago sem měl zase opačný problém ... nikdo mi nestačil ...běžně sem ujel soupeřum např ve speed trapu i o 600km/h :( policajtům sem ujížděl i těm jejich corvete :( a jelikož ve hře zcela ,,logicky" nejde o to ujet policajtům ale držet je zasebou musel sem jet napůl plynu aby mi chudaci stačili a ja moch do nich bourat a splnit taky ty napalici ukoly ...

prostě kdo chce výbornou arkadu lepší než NFSU I i II a MW sáhne po Juiced ... logicky pěkně udělaný :) ... škoda jen že tam neni to město a policajti (inteligentněji než v MW)

BTW: všimli ste si že zase i v MW je to město pustý a prázdný ? zase bez lidí :lol: :(
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Snad bys z toho nechtel delat GTA? :oops:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
patrix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od patrix »

ono to tak napul je GTA a napul rollcage :P
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Visi píše:
Luks píše:Ano,ale ten co se má připojit tak server sice vidí ale nepřipojí se.Zůstane tam connecting a to je vše.
firewall povolit nebo vypnout ,mame to vyzkousene :wink: !!
hele a nemáš se v tom souboru ta řádka s ip adresou smazat. Včera jsme hráli nfsu2 po síti díky tomu, že se v configu tohle odmázlo.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

karf píše:
Visi píše: firewall povolit nebo vypnout ,mame to vyzkousene :wink: !!
hele a nemáš se v tom souboru ta řádka s ip adresou smazat. Včera jsme hráli nfsu2 po síti díky tomu, že se v configu tohle odmázlo.

kdyby ste si prochazeli poradne forum tak zjistite ze sem o par radku zpet psal celej navod !! :wink:

nic se v cfg mazat nemusis !!!! je to odzkousene tak co porad nekdo vymyslite :roll:

mi uz dva dny hrajem na hamachi a siti a zadnej problem sice by to chtelo patch ale to uz je zas jina vec
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Visi píše:...
no ten návod jsem si právě stáhnul, přečetl a aplikoval. je tu ještě možnost, že jsem ho třeba blbě pochopil. za ip se má dát 5.x.x.x nebo konkrétně 5.9.32.52?

a pak mi taky nejde do hlavy to "odpojit net" jsem připojenej síťovkou do hubu - routeru - bezdr sítě - do netu tak co odpojit. když odpojím cokoliv po cestě tak vypadne i hamachi a nevytvořím server.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

karf píše:
Visi píše:...
no ten návod jsem si právě stáhnul, přečetl a aplikoval. je tu ještě možnost, že jsem ho třeba blbě pochopil. za ip se má dát 5.x.x.x nebo konkrétně 5.9.32.52?

a pak mi taky nejde do hlavy to "odpojit net" jsem připojenej síťovkou do hubu - routeru - bezdr sítě - do netu tak co odpojit. když odpojím cokoliv po cestě tak vypadne i hamachi a nevytvořím server.
tak za prvy...tohle 5.x.x.x ZNAMENA ZE MISTO x.x.x.x zas tbytek IP co mas na HAMACHI chapes ? a za druhy proste se odpojis od internetu,proste to vytahni treba ten kabel nebo co to tam mas a hamachi nech zaply,tim se ti v NFS aktivuje IPcko co mas na hamachi a zaloz ten server a zase se pripoj k netu...staci ?
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Jenže tady je problém ten,že dokud jsem odpojenej od netu tak tu hru prostě NEVYTVOŘÍM :(
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Luks píše:Jenže tady je problém ten,že dokud jsem odpojenej od netu tak tu hru prostě NEVYTVOŘÍM :(
ale vytvoris,to je LAN,takze vubec prakticky k netu bejt pripojenej nemusis
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“