hledal jsem a nenašel... nějakou utilitku, která by se postarala, aby se spouštěný program spustil s prioritou jinou než Normální, konkrétně u mě Fly2000TV, musím mu dát Vysokou prioritu, protože se pře některých úkonech trhá obraz, zvláště maximalizace a minimalizace oken (to jsem vyřešil zákazem jejich animace, ale stajnak... ostatně i priorita Relálný čas nepomáhá)
ale aby šel program pouštět nejlépe klasickým zástupcem... no díky za rady...
Automatické nastavení priority u procesu ve WinXP
- Muska
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Sice bych neřek, že tenhle thread je tady umístěnej zrovna nejlíp, ale novej zakládat nebudu.
Mám následující dotaz ... ve správci úloh je u všech procesů nastavena priorita na "Normální", kromě čtyř - taskmgr.exe (tam to i chápu), winlogon.exe, csrss.exe, ashServ.exe (tady právě nevím proč to tak je a jestli to tak má bejt). Jenom podotýkám, že já jsem nic neměnil, takhle to je nastaveno od "přírody"
Mám následující dotaz ... ve správci úloh je u všech procesů nastavena priorita na "Normální", kromě čtyř - taskmgr.exe (tam to i chápu), winlogon.exe, csrss.exe, ashServ.exe (tady právě nevím proč to tak je a jestli to tak má bejt). Jenom podotýkám, že já jsem nic neměnil, takhle to je nastaveno od "přírody"
Goldnoob team proud member!
- jessie.james
- Začátečník

- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: