nefunguje preosny dvd

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
dj.okurka
Nováček
Nováček

nefunguje preosny dvd

Příspěvek od dj.okurka »

pls helfnete mi nefachci mi prenosny dvd sviti jen kontrolka a disc se netoci a ani display nenabehne asi to bude od toho ze sem vylil kolu co s tim poradte pls
chev
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: nefunguje preosny dvd

Příspěvek od chev »

dj.okurka píše:pls helfnete mi nefachci mi prenosny dvd sviti jen kontrolka a disc se netoci a ani display nenabehne asi to bude od toho ze sem vylil kolu co s tim poradte pls
To si snad děláš srandu???????
CPU:Celer 1,7Ghz@2,4Ghz,Deska:Shuttle, RAM: 512MB SDRAM, VGA: Saphire Radeon 9600XT 500/600@571/668, HDD: Western digital Caviar 80GB,Zdroj: 350W, DVD/RW: LG 4167B, CD/RW:Lite-on 48x12x48
dj.okurka
Nováček
Nováček

Re: nefunguje preosny dvd

Příspěvek od dj.okurka »

chev píše:
dj.okurka píše:pls helfnete mi nefachci mi prenosny dvd sviti jen kontrolka a disc se netoci a ani display nenabehne asi to bude od toho ze sem vylil kolu co s tim poradte pls
To si snad děláš srandu???????
bohuzel ne
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Vzhledem k tomu, ze na poskozeni kapalinou se zarukou nevztahuje, tak si bez koupit novy :) - jina moznost ti asi nezbyva...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“