vzdalena plocha
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- jack68
- Začátečník

-
vzdalena plocha
Chci ze serveru win2k3 na dalku ovladat pc co jsou k nemu pripojeny.mam ve vlastnostech tohoto pocitace zaskrtle povolit vzdalenou spravu.kdyz spustim vzdalenou plochu a dam vyhledat tak mi to najde domenu ale tu nelze otevrit ze nebyly nalezeny zadne terminalove servery
- jack68
- Začátečník

-
Re: vzdalena plocha
nevi nekdo prosim co s tim?jack68 píše:Chci ze serveru win2k3 na dalku ovladat pc co jsou k nemu pripojeny.mam ve vlastnostech tohoto pocitace zaskrtle povolit vzdalenou spravu.kdyz spustim vzdalenou plochu a dam vyhledat tak mi to najde domenu ale tu nelze otevrit ze nebyly nalezeny zadne terminalove servery
- Dony
- Středně pokročilý

- jack68
- Začátečník

-
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jack68
- Začátečník

-
- Dony
- Středně pokročilý

to nijak nenapravis, jako terminalovy server muzes videt jen W2K, nebo W2K3 server se zapnutymi terminalovymi sluzbami. Stanice XPneuvidis, protoze to terminalove servery nejsou, maji jen vzdalenou plochu (ale pripojit se na ne RDP klientem da uplne stejne jako na terminalovy server)
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - jack68
- Začátečník

-
nevim jestli jsem te dobre pochopil ja prave chci ze serveru win2k3 spravovat na dalku jednotlive stanice winXpDony píše:to nijak nenapravis, jako terminalovy server muzes videt jen W2K, nebo W2K3 server se zapnutymi terminalovymi sluzbami. Stanice XPneuvidis, protoze to terminalove servery nejsou, maji jen vzdalenou plochu (ale pripojit se na ne RDP klientem da uplne stejne jako na terminalovy server)
- Dony
- Středně pokročilý

to si pochopil naprosto dobre, pokud jsi prihlaseny na w2k3 serveru a spustis si Terminal Services Manager, vidis v nem pro dane domeny jen terminalove servery (stanice s XP nejsou TS), ke stanicím s XP se muzes pripojit pres Remote Desktop Connection (jako k TS).
Proste XP maji vzdalenou plochu a TS terminal (plochu vidis na monitoru serveru)
Proste XP maji vzdalenou plochu a TS terminal (plochu vidis na monitoru serveru)
- Začátečník

-
prosim a kde ten remote desktop connection najdu?je to prikaz mstsc?Dony píše:to si pochopil naprosto dobre, pokud jsi prihlaseny na w2k3 serveru a spustis si Terminal Services Manager, vidis v nem pro dane domeny jen terminalove servery (stanice s XP nejsou TS), ke stanicím s XP se muzes pripojit pres Remote Desktop Connection (jako k TS).
- Dony
- Středně pokročilý

- jack68
- Začátečník

-
- Dony
- Středně pokročilý

- jack68
- Začátečník

-
- jack68
- Začátečník

-
- Dony
- Středně pokročilý

- jack68
- Začátečník

-
diky a jeste jeden dotaz.kdyz se pripojuji na stanici tak mi to vypise hlasku ze na ni dela ten a ten uzivatel zda ho chci odpojit a kdyz dam ne tak mi to ukonci.Jak udelat abych mohl sledovat co dela??Na jeho uctu jsem odtrhl vyzadovat povoleni uzivatele.kde je chyba?Dony píše:uz jsem to psal vyse, pocitace nejsou terminalove servery, takze je to nemuze ukazat, musis pouzit primo jmeno pocitace, nebo IP adresu
- Dony
- Středně pokročilý

nikde neni chyba, pokud chces pocitac spravovat na dalku, muzes na nem delat jen ty, proste bud ma plochu uzivatel, nebo ty, oba dva ji v rezimu vzdalene plochy mit nemuzete, melo by to jit v rezimu vzdalene pomoci, ale s tim bohuzel nemam zkusenosti, protoze pouzivam na vzdalenou pomoc jiny SW
- Začátečník

-
a je nejaky freeware??znam akorat remote administrator a ten je placeny.Dony píše:nikde neni chyba, pokud chces pocitac spravovat na dalku, muzes na nem delat jen ty, proste bud ma plochu uzivatel, nebo ty, oba dva ji v rezimu vzdalene plochy mit nemuzete, melo by to jit v rezimu vzdalene pomoci, ale s tim bohuzel nemam zkusenosti, protoze pouzivam na vzdalenou pomoc jiny SW