tak se mi po nějakém čase pc zatuhne a restartuje když dám AGP na 4x tak to je bez problému problém je v tom že je to GK potom pomalá zkoušel jsem to na call of duty 2 když jsem měl AGP 8x plynuly obraz a když jsem jenom přepnul 4x už se to trhalo mám desku MicroStar KT6 Delta-LSR - VIA KT600 na desku jsem flashnul nejnovejsi bios tak nevim kde je problem rikaji ze je tahle deska mam s touhle grafarnou problemy
problém AGP 8x
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- mage.world
- Nováček

-
problém AGP 8x
Zdravím všechny jsem začátečník mám ATI radeon 9600 PRO když dám AGP8x
tak se mi po nějakém čase pc zatuhne a restartuje když dám AGP na 4x tak to je bez problému problém je v tom že je to GK potom pomalá zkoušel jsem to na call of duty 2 když jsem měl AGP 8x plynuly obraz a když jsem jenom přepnul 4x už se to trhalo mám desku MicroStar KT6 Delta-LSR - VIA KT600 na desku jsem flashnul nejnovejsi bios tak nevim kde je problem rikaji ze je tahle deska mam s touhle grafarnou problemy
- J!mmY
- Nováček

-
- mage.world
- Nováček

-
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Nezměnil jsi spolu s nastavením AGP i něco jiného? Samotný přechod z AGP 8X na AGP 4X nemá na výkon sebemenší vliv.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: