TV cez LEADTEK WinFast 6600 TD 128MB

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
radonko
Začátečník
Začátečník

TV cez LEADTEK WinFast 6600 TD 128MB

Příspěvek od radonko »

zdravim, cel by som sa spytat ci ma niekto skusenosti so sledovanim TV cez grafiku LEADTEK WinFast 6600 TD 128MB
v podstate riesim ci si kupit osobitne grafiku za 1500,- a tuner za 2000,-
alebo si zoberiem vykonnejsiu grafiku, t.j LEADTEK WinFast 6600 TD 128MB len neviem ako to na tej grafike frčí, či to podporuje aj niejaké dialkové?

diky za rady
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Pokud jsem to pochopil správně, tak chceš PCI TV kartu a GK.
Výkon grafiky na sledování televize v tomto případě nemá vliv (jestli máš FX5200 nebo 6800 je putna) , záleží na TV kartě, dálkové ovládání je příslušenství televizní karta a s grafickou kartou nemá nic do činění.
Grafiku kup dle vlastního uvážení. Televizní kartu do PCI pokud šetříš tak určitě doporučím Leadtek WinFast TV 2000XP Expert (za cca. 1,6,- kKč s DPH) a máš to i s rádiem a DO. Na sledování televize stačí, při záznamu však zatěžuje procesor, ale TV karty s HW encoderem stojí 2x víc a vdál...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
radonko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radonko »

islo mi o to ci kupit osobitne grafiku a osobitne TV kartu alebo kupit "drahsiu" grafiku, ktora ma aj TV tuner, tato vraj ma: LEADTEK WinFast 6600 TD 128MB a zaujimalo by ma aky kvalitny
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

jako nic proti,ale vygoogloval sem tudle grafiku a zadnej tuner nema jen TV-OUT...nepletes si to trosku? :)
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Grafické karty s TV tunerem se u nás objevovaly jen různé Radeony All-In-Wonder. Byly u nich časté problémy při instalacích (někdo měl třeba štěstí). Kvalita obrazového výstupů je však u vzpomínaných PCI TV-karet Leadtek vyšší. Ještě lepé jsou hodnoceny PCI TV-karty od Haupauge, ale ty často nemájí teletext a jsou dražší než Leadtek.
S grafickou kartou od Leadteku s TV-tunerem jsem se nesetkal a ani jsem ji nenašel na jejich stránkách ( maximálné tak karty s VIVO, ale to je něco jiného).
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
_vocko_
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Leadtek 6600GT 128

Příspěvek od _vocko_ »

Hele mam tudle grafnu a zadnej TV tuner tam fakt neni. (ani vizualne ani virtualne :) )

Jediny co tam u toho je, je Winfast a to je programek na zpracovani videa.

Mas v tom gulas bobe... kup si TV kartu nebo satelitni kartu a hotovka.

Apropo jeste muzes mit TV tuner v LCD monaku. Tusim ze nejaky Hyundaye to maj.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“