Viewsonic VX924 - máte s ním zkušenosti

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
heryś
Začátečník
Začátečník

Viewsonic VX924 - máte s ním zkušenosti

Příspěvek od heryś »

Máte nekdo zkusenost s timto jevem u tohoto monitoru. Ze pri cernobilem prechodu se ukazuje zretelne prouzkovani.
Naposledy upravil(a) heryś dne sob 3. pro 2005, 12:00, celkem upraveno 1 x.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

to je normalne, chcel si 3ms, tak ich mas, ale zaroven mas aj menej farieb a dithering v prechodoch. Tak je to OK.
Prave preto si myslim, ze 16 alebo 12ms je tiez dobre, a mas aj plynule prechody.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Viewsonic VX924 - proužkování při barevných přechodech

Příspěvek od NANAO »

heryś píše:Máte nekdo zkusenost s timto jevem u tohoto monitoru. Ze pri cernobilem prechodu se ukazuje zretelne prouzkovani.
Je to typická vlastnost displayů s 8-bitovou korekcí barev :( . Co tě může těšit ,že ten VX924 nebyl tak drahý jako 10-bitové EIZO 8) .
heryś
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heryś »

Tady doslo k nedorozumneni ja tento panel, nevlastním, ale nejspíš v nejbližší době budu. Ptal jsem se proto, že jsem viděl na svethardware v recenzi obrázek, na kterém to broužkování bylo hodně zřetelné. Taky tam hodně kritizují podání barev. Např na tomshardware, dostal tento monitor 4/5 bodů za dobré podání barev a psali že černá je opravdu černá. Na hry dostal 4.5/5.
heryś
Začátečník
Začátečník

Nemáte ho někdo

Příspěvek od heryś »

Máte s ním někdo zkušenosti?
heryś
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heryś »

Tak už ho mám. Hodnocení. Odezva perfektní- žádný rozdíl oproti CRT
Podání barev - výborné až mám výtku ke stupňům šedi. Některé odstíny mi připadá jakoby splynuly v jeden.
NANAO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NANAO »

heryś píše:Podání barev - výborné až mám výtku ke stupňům šedi. Některé odstíny mi připadá jakoby splynuly v jeden.
Tento problém řeší práve ten 10-bit. 8-)
heryś
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heryś »

Měl jsem ho připojenej ze začátku pře analog- hnusny rozliseni, nevykresloval detaily. Ted ho mam přes dvi- lepsi obraz jsem jeste nevidel, krasny barvy, změna rozlišení ve hře ani nepoznáte. Super!!
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“