U žádného videa se nezobrazuje obraz-poraďte

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

U žádného videa se nezobrazuje obraz-poraďte

Příspěvek od Harry® »

Potřebuju poadit, na jednom kompu mi u žádného videa v libovolných formátech nejde obraz, jen černá placka. Zvuk běží normálně. Zkoušel jsem snad všechny možný kodeky i přehrávače, ale nic nepomohlo. Je tam WinXP+SP2.
Poraďte mi prosím. Uvítám všechny návrhy jak z toho, díky.
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: U žádného videa se nezobrazuje obraz-poraďte

Příspěvek od Dzin »

Harry® píše:Potřebuju poadit, na jednom kompu mi u žádného videa v libovolných formátech nejde obraz, jen černá placka. Zvuk běží normálně. Zkoušel jsem snad všechny možný kodeky i přehrávače, ale nic nepomohlo. Je tam WinXP+SP2.
Poraďte mi prosím. Uvítám všechny návrhy jak z toho, díky.
To je prave ono možná konflikt mezi kodeky.
Zkus všechny odinstalovat vyčistit registry a pak tam dej jen to co používaš treba ffdshow....
Více zde:
link
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: U žádného videa se nezobrazuje obraz-poraďte

Příspěvek od Harry® »

Dzin píše:To je prave ono možná konflikt mezi kodeky.
Zkus všechny odinstalovat vyčistit registry a pak tam dej jen to co používaš treba ffdshow....
Více zde:
link
Diky, zkusím to, ale ještě mi poraďte jak od kodeků vyčistím registry :oops:

Jo ještě existuje nějakej nástroj, kterej mi najde všechny nainstalovaný kodeky?
C2D E6750 @3Ghz (Primecooler PC-HP4 SuperSilent Heatpipe Cooler) + Asus P5N32-E Sli Plus + 2x 2GB Patriot Extreme Performance 800MHz DDR2 + BFG GF8800GTX OC2 768MB (Thermalright HR-03 Plus + ACUTAKE ACU-FAN92 PRO) + WD Raptor 74GB + LG GSA-H66N SATA + Fortron Epsilon FX600-GLN + Thermaltake MatrixVX VD3000BWA + Logitech MX518 Gaming-Grade + Logitech Media Keyboard + TEAC HP-6D-R 5.1 + 19" LCD LG Flatron L1900E BF + Windows XP 32bit
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

To je nekdy problem je odstranit často se nevyhneš reinstalu win, ale pokud to jde tak pres odebrat programy hlavne codekpacky jinak použij registercleaner.
Pak zkus to viz. výše. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Harry®
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harry® »

Tak sem zkusil všechno, co jste psali včetně reinstalu XP. Všechny aktualizace XP a SP2 tam jsou. Vyzkoušel sem všemožný kodeky (samozřejmě sem je průběžně taky odinstalovával) a všemožný přehrávače. Nic. Porád černo. Jestli někdo víte, co s tim, tak mi prosím poraďte.
Jediný formát, který jde přahrát, je *.mpg, a to pouze ve WinDVD, v ničem jiným (BSPlayer, Winamp, Media Player,...) ne. Takže jestli nikdo nevíte, co s tím, tak mi alespoň poraďte nějakej program, kterej by uměl všechny video formáty (avi, wmv, mpeg,...) převýst do *.mpg.
Předem všem děkuju.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

na www.drivercleaner.net je program na odstranění driverů grafiky (nutno provádět v nouzáku). Jinak bych se ještě ze své vlastní zkušenosti kouknul, zda neposíláš video na jinej monitor, nebo na bednu - tohle se mi stalo na notesu, ale uvědomil jsem si, že jsem to den před tím zapomněl vrátit z5.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“