Windows movie maker...dotaz

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Lucca
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Windows movie maker...dotaz

Příspěvek od Lucca »

Dělám v movie makeru z fotek video, takovou prezentaci a používám "efekty videa" i "přechody videa". Mám projekt a všechno vypadá moc pěkně, když dám ale "uložit soubor filmu" abych měla to video, tak to video pak vypadá hrozně, ty fotky úplně ztratí určité barvy. Poraťe... jak projekt převést aby si zachoval kvalitu aspon barevnou, nebo co dělám špatně? Zkouším to s tím prvně a to zkouším platí dvojnásob :-D :? tak co?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows movie maker...dotaz

Příspěvek od Dzin »

Lucca píše:Dělám v movie makeru z fotek video, takovou prezentaci a používám "efekty videa" i "přechody videa". Mám projekt a všechno vypadá moc pěkně, když dám ale "uložit soubor filmu" abych měla to video, tak to video pak vypadá hrozně, ty fotky úplně ztratí určité barvy. Poraťe... jak projekt převést aby si zachoval kvalitu aspon barevnou, nebo co dělám špatně? Zkouším to s tím prvně a to zkouším platí dvojnásob :-D :? tak co?
Tak hlavne bych ti doporučil nejaky lepši soft než je WMM, treba zkus pro začatek nejaky trial Pinnacle Studio, Vegas atd. Jinak samozřejmne záleži na komprimaci pri vyslednem zpracovaní tam ovlivniš kvalitu... :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Lucca
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucca »

Hm, něco mi to ke konci nabízí, jenže nevim co z toho vybrat. Budu holt muset asi zkoušet a zkoušet. Kdyby někdo věděl konkrétně...bylo by to super.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Lucca píše:Hm, něco mi to ke konci nabízí, jenže nevim co z toho vybrat. Budu holt muset asi zkoušet a zkoušet. Kdyby někdo věděl konkrétně...bylo by to super.
To by chtelo aspon o tom neco vedet.POkročilejši editory jak sem psal vyše tam maji predvolby treba kvalita DVD a pak je to easy. :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“