Co je to vlastne DirectX SDK...?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Co je to vlastne DirectX SDK...?

Příspěvek od Maxtor »

No.. tak dotaz byl polozen....
Je mi jasny, ze to znamena software development kit.. nicmene.. je mi to k necemu..? programovat nechci..
Jen mi jde o instalaci "rthdribl 1.2" (DX9 Real-Time High-Dynamic Range Image-Based Lighting).. Nejde spustit a mele neco o SDK..
Nemam se na to radeji vykaslat..? prece jen jsem si vsiml na nVidia webu, ze DX SDK ma snad 370MB.. k cemu mi to jinak bude..? protoze zase nejak drsne si zaswinit compl jen quli nejakyho benche se mi nechce...
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

DX SDK je balik pro vyvojare co chteji pouzivat DirectX. Obsahuje ukazky moznosti DX vcetne zdrojaku, dokumentaci, pomocne programy pro tvorbu pod DX, debugove verze knihoven atd... Pro tebe, pokud nechces programovat je to naprosto k nicemu. Co presne ti to hazi za chybu?
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No nic extremniho, jen vyjede okno s hlaskou, ze muj renderer ma snizeny schopnosti a ze mam nainstalovat full SDK balik DirectX...
V kazdym pripade dix za info.. nejak moc to neresim, jen me tak zajimalo, k cemu by mi to jinak mohlo byt.. jakoze zbytecne si s tim zaplacavat okna asi nebudu.. nic tak tragickyho se nedeje.. hold neuvidim jeden bench, no.. :wink:
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

No jestli to zkousis na ty sestave v podpisu, tak to bude tim, ze tvoje grafika neumi shader model 2.0
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

To jsem si puvodne myslel taky.. ale to samy nam to delalo i na 66GT.. takze to asi fakt bude tim SDK.. no jak jsem rikal.. to je jedno.. vzhledem k tomu jak je tenhle balik velkej a k tomu, ze mi bude na nic, na to stejne kaslu.. za ten bordel v oknech mi to nestoji..
V kazdym pripade dix za info.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“