No.. tak dotaz byl polozen....
Je mi jasny, ze to znamena software development kit.. nicmene.. je mi to k necemu..? programovat nechci..
Jen mi jde o instalaci "rthdribl 1.2" (DX9 Real-Time High-Dynamic Range Image-Based Lighting).. Nejde spustit a mele neco o SDK..
Nemam se na to radeji vykaslat..? prece jen jsem si vsiml na nVidia webu, ze DX SDK ma snad 370MB.. k cemu mi to jinak bude..? protoze zase nejak drsne si zaswinit compl jen quli nejakyho benche se mi nechce...
Co je to vlastne DirectX SDK...?
- Maxtor
- Začátečník

-
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
DX SDK je balik pro vyvojare co chteji pouzivat DirectX. Obsahuje ukazky moznosti DX vcetne zdrojaku, dokumentaci, pomocne programy pro tvorbu pod DX, debugove verze knihoven atd... Pro tebe, pokud nechces programovat je to naprosto k nicemu. Co presne ti to hazi za chybu?
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Maxtor
- Začátečník

-
No nic extremniho, jen vyjede okno s hlaskou, ze muj renderer ma snizeny schopnosti a ze mam nainstalovat full SDK balik DirectX...
V kazdym pripade dix za info.. nejak moc to neresim, jen me tak zajimalo, k cemu by mi to jinak mohlo byt.. jakoze zbytecne si s tim zaplacavat okna asi nebudu.. nic tak tragickyho se nedeje.. hold neuvidim jeden bench, no..
V kazdym pripade dix za info.. nejak moc to neresim, jen me tak zajimalo, k cemu by mi to jinak mohlo byt.. jakoze zbytecne si s tim zaplacavat okna asi nebudu.. nic tak tragickyho se nedeje.. hold neuvidim jeden bench, no..
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-