Problém z DVD mech.NEC 3520 A

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
halmosmi
Začátečník
Začátečník

Problém z DVD mech.NEC 3520 A

Příspěvek od halmosmi »

V poslednej dobe mi často táto mechanika DVD NEC 3520A pri vložení DVD-čka ani nevie zdetekovať že tam je dáke DVD-čko,len chvilku svieti zelená ledka a potom zhasne a ked kliknem na ikonu tejto mechaniky tak vypíše ža aby som vložil médium,aj keď tam už je.Všetky dvd-čka ,ktoré mne nejdu,tak u kamoša to ide v pohode.Aj som jej prepálil firmware na verziu 3.05 a ani to nepomohlo.Čo s tým môže byť,poradte.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Pokud nejdou ani lisovaný originály, tak je to jednoznačně na reklamaci.
Bathory
ghosthunter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ghosthunter »

Souhlasim. Ono vypalovacky NEC jsou hodne nachylne a vybirave. Pali kvalitne, ale o to hur ctou. Kamos za mnou chodil asi pul roku kopirovat, protoze mu vypalovacka NEC necetla dvd palene v Plextoru. Ale stejne jsem ji taky koupil :-D
Gigabyte GA-B85M-DS3H-A | Intel Core i5-4590 | 16 GB Kingmax DDR3-1600 | Sapphire Radeon HD 7770 | SSD OCZ-ARC100 120GB | SATA Barracuda 2TB | Sound Blaster Audigy Fx | Creative GigaWorks T20 Series II | …
spigy11
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spigy11 »

Ja mam tiez neka ale take problemy som nemal, zatila mi nenacitala asi 3 media aj to niejake shity, skus taky experiment, pri starte PC vloz cd dvd do mechaniky, ked windows nabehne pozri ci ti nacitalo DVD, CD, potom skus dat citat dalsie media....
Ja som mal podobny problem pomohol mi Windows Reinstall, myslim ze mas na 90 % to co som ja opisal, 10 % je omylnost cloveka :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“