Podle toho co sem cet na netu,tak u GF 7800 to zvysuje trosku vykon skoro vsude,jinak asi zadna zmena oproti 81.85 az na to CoD2 a Quake,ale taky cekam az prijde nekdo poradne s testama i na jinejch kartach nez 7800
No já mám výše zmíněnou 7800 GTX:Call of Duty 2 nevím o kolik se zvednul výkon,protože mi v něm nejde Fraps,ale opticky je zřetelně poznat,že se zvednul.Doom 3 - plus 5-8,ale někde taky +15 fps,to už je bomba,taky už při chůzi tak nezadrhává,jde krásně hladce.Far Cry +3 až 7 fps-místy i 10 fps.Splinter Cell ChTh. +2 až 6 fps.F.E.A.R chodí tak nějak stejně,někde se výkon snad trochu zvednul,ale co jsem zaregistroval,alespoň na mé kartě,při přestřelkách už fps nepadá tak brutálně,dřív to šlo dolů klidně o 20,teď mi to klesne tak o 10 fps.Takhle si představuji vyladěný drivery,musí to být někde vidět!!!Možná si budete myslet,jak jsem to tak rychle zjistil-včera jsem to ve všech těchto pařbách testoval do čtyř do rána.
Wuuduu píše:wake up man, oficialne su uz novsie. Opravuju dalsie problemy a su WHQL.
Chalan ty sa zobud!!!Co nahanas pocet prispevkov???
A co chces tym povedat ze uz su novsie???
Toto je thread k drv. 81.94 ,tak neprovokuj OK!!!
A nikto Ta nenuti mat zrovna tieto, niekoho moze zaujimat zrovnavaci test zrovna tychto !!!
Tak laskavo cus!!!
Clovek sa snazi tu hodit nejaky zaujimavy link pre ludi ktorych dany problem zaujima a niekto sa tu snazi naopak iba provokovat a kritizovat
Wuuduu píše:niekde ta tu kritizujem?
alebo sa ti zda, ze ta niekde v texte provokujem?
Jediny problem co je, ze hodis link na stare BETA drivery v case existencie ich novsej verzie.
Pripsevky nenahanam, dokonca ani neviem, kolko ich mam... a nie som pubertak aby ma to trapilo a pumpovalo to moje ego.
P.S. to oslovenie som napisal po anglicky, aby nevyznelo urazlivo, sorry nepochopils to....
P.S.2 napis mi jedinu vyhodu 81.94 nad 81.95WHQL nech viem.
(body v 3D markoch su pre pubertiakov, mna zaujimaju prakticke skusenosti)
OK,mozno som Ta zle odhadol, sorry
ALE, ukaz mi prosim Ta kde som dal link k nejakym BETA ovladacom???
Za dalsie, neviem preco tu splietas najnovsie drivery?!Toto je thread o tychto cize 81.94
3Dmarky nezaujimaju ani mna, aj ked uprimne, sem.tam ich pustam(pre potesenie)
A uzatvaram nasu debatu O NICOM asi takto:
Islo mi len o to, aby si mohli ludia pozriet rozdiel medzi 81.94 a tymi starsimi 7x.xx uz presne neviem,OK?!
To je vsetko!!!