StrikerCZ píše:To sou pera, oni nesezenou ani Abit AN8 Ultra, maji jenom AN8 SLI, rozhodli sme se ze by sme nakonec investovali aji do te SLI, ale nemam v tom moc jasno...
SLI je od NVidie a Crossfire je od ATI, nebo to pisu spatne? Pudou teda do te desky zapojit aji 2 ATIny nebo jenom 2 Nvidie, dikes moc lidi, uz vam dam pokoj

Ten prodavac moc ochotnej neni, jenom nam nadava co si to berem za hovadsky veci, furt nam doporucuje desky ASUS, ale o tech sem tady nikdy necetl, sou taky dobry (na taktovani)? Ja mu radsi nechcu rikat ze to budem taktovat...

striker podla mna je najlepsou monostou vykaslat sa na neho. on si bude presadzovat to, co ma na sklade a nie je mzone, aby nevedel zohnat tu dosku. ved ju maju hadam v kazdom sklade. jednoznacne sa na ten obchod vykasli. netrap sa tym, ze oni uz to maju nakupene a podobne. Ked nemaju co chces neber od nich nic. Oni to objednaju v tom istom obchode kde si to mozes objednat aj ty tj. tie internetove obchody, ktore su tu bezne spominane. V kamenom obchode maju bezne dva typi dosiek, ktore hadzu vsade.
Okamzite sa ne neho vyser! Ja som si v jednom obchode tiez objednaval veci podla predstav a neboli schopny dodat presne to co potrebujem, tak mali smolu. ci uz mali polovicu veci kupenu, alebo nie... siel som do BA do skladu a hotovo. Nic nesmie byt na ukor akehokolvek komponentu, ktory mas vybraty a mas nan dobre reakcie. oni ti povedia, o niecom, ze je to to iste a este je to lacnejsie, ale uz to nemusi podporovat vymozenosti, pre ktore je drachsi iny komponent. tym padom je mozne, ze das o 1000KC za dosku menej, ale tym si znizis vykon a napriklad nevyuzijes potencial drachsej grafiky, tkaze pri jej vykone zase preplatis.
Takto treba brat podla mna politiku nakupovania. platis iba vtedy, ked ti daju presne to, co chces. Objednavas si zostavu a objednavka nebola dodrzana.
Nesmies si povedat "Zoberem to, nech je predavac spokojny aj pripadny rodic ktori ti to plati spokojny, ze je to uz vybavene", pretoze pride sklamanie ked zistis ze nemas to, co si za tie pracy zasluzis.