PRINCE OF PERSIA 2: WAR.WITHIN

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Kaan
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kaan »

Prince of Persia W.W. není zrovna lehká hra. I na nejlehčí obtížnost je to pěkně tuhá gamesa a jsou opravdu chvíle,kdy to má člověk chuť zabalit. Nic to ovšem nemění na tom,že hra je to opravdu skvělá . Trošku jsem měl problémy s orientací,kdy jsem nevěděl kam mám jíti,ale vždy mi pomohl návod. Opravdu těžko jsem se někdy orientoval. Kamera je někdy ke vzteku. Upgrade životů bych bez návodu nenašel. Jestli je někdo bez návodu našel,tak se mu klaním. Také gigantické mumie bych bez zpomalení písků času nezabil. Položil jsem je na kolena v pohodě,ale jak jsem už byl na zádech,tak jsem musel použít písky času. Když jste prý na zádech,tak jde uhnout před rukou,která vás má sundat. Hra je to dobrá. Obtížnost celkem velká,ale hratelnost je skvělá. Grafika výborná. Co se týče komb,tak jsem jich používal jen několik. Kdo si má pamatovat tu šílenou kombinaci kláves.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Takže přidám další postřeh : na první pokus o hraní mě to nechytlo, ale teď už jsem neměl co, tak jsem to zkusil podruhý a už je to lepší :) ... Opravdu monstrózní počet komb a bojovejch variací se využít rozumně nedá, ale na každou potvorku jsem si našel způsob, jak jí odrovnat co nejrychleji a už budu podle všeho u konce...kamera je opravdu občas na rozkousání klávesnice...hraju to na nejlehčí obtížnost a stejně některý souboje opakuju několikrát....nejvíc mi zatim dala zabrat ta kráska v červenym :) :oops: ...ale jinak mi to hranim dost připomíná jedničku a musim uznat, že muj první dojem byl moc krytickej....
Demon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Demon »

Hra se mi líbila,ale ovládání přes klávesnici byl takovej porod,že jsem to prostě nedohrál.Kamera s klávesnicí to je něco.Skočit nebo přeskočit někam přesně to chce teda UM.
Athlon 64 X2 5400+ Black Edition (AM2) 2800MHz@3115MHz,AC Freezer 64 Pro Asus M2N-E nForce 570 Ultra Geil DDR II 3x2GB 800MHz
Gainward Golden Sample Goes Like Hell 4850GS DDR5 750/3900 LG GSA H10N Seagate 160GB Sata II , Samsung F3 1TB
Seasonic Energy Knight SS-500ET, T3 500W Case-Thermaltake Matrix VD2000BNS Microsoft Habu

22" Dell 2209WA
sew
Nováček
Nováček

PRINCE OF PERSIA WARRIR WITHIN NABEHNE DO LOADINGU A SPADNE

Příspěvek od sew »

AHOJ TAHLE HRA JE SNAD ZAKLETA NABEHNE MI DO LOADING A VYKOPNE ME TO DO WINDOWS DAL JSEM RUZNE OVLADACE I STARSI ALE NIC JINEJ CRACK NIC PRENSTALOVAL SYSTEM NIC DAL DNA DRIVERY NIC SPOUSTEL JSEM TO JAKO JINEHO ADMINISTRATORA NIC NEVITE CIM BY TO MOHLO BYT DIKY MAM ----AMD ATHLON XP 2400+ 1024MB RAM ASUS 9550 ATI 128MB
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Re: PRINCE OF PERSIA WARRIR WITHIN NABEHNE DO LOADINGU A SPA

Příspěvek od MiKe[sk] »

sew píše:AHOJ TAHLE HRA JE SNAD ZAKLETA NABEHNE MI DO LOADING A VYKOPNE ME TO DO WINDOWS DAL JSEM RUZNE OVLADACE I STARSI ALE NIC JINEJ CRACK NIC PRENSTALOVAL SYSTEM NIC DAL DNA DRIVERY NIC SPOUSTEL JSEM TO JAKO JINEHO ADMINISTRATORA NIC NEVITE CIM BY TO MOHLO BYT DIKY MAM ----AMD ATHLON XP 2400+ 1024MB RAM ASUS 9550 ATI 128MB
:stupid2:
Keby si si kupil original, tak by si ziadny problem nemal. Precitaj si pravidla. WAREZ sa tu neriesi.

//btw: Skus si nabuduce vypnut Caps Lock.
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

mno tak sem to naistaloval.. ALE jaktože ta hra neni v cz?? nikde na netu taky neni čeština.. :( fakt mě to deptá.. měl sem jí u grafiky, tudíž to je originálka.. nemáte někdo češtinu? kdyžtak posílejte na kozajr@seznam.cz děkuju moc.. :worship: :roll:
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

kompletne v cestine aj s dabingom: http://www.xzone.cz/tiscali/nahledgame.php3?idg=1379
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

snapcase píše:kompletne v cestine aj s dabingom: http://www.xzone.cz/tiscali/nahledgame.php3?idg=1379
ale on si asi nehtel kupovat znova tu hru, hledal jen CJ do ni :roll:
na co mu budou 2 stejny hry?
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

tomu rozumiem, ale snad ten dabing za tie tri stovky stoji, nie?
a kus co mal ku grafike moze aj predat...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“