video v formate ram,nejdu mi titulky

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
vaskez
Začátečník
Začátečník

video v formate ram,nejdu mi titulky

Příspěvek od vaskez »

Nazdar som si stiahol south park vsetky diely a je to vo formate ram.Pouzivam kodekt all in one,Na titulky pouzivam filter divix400 z uz spominanich kodekov,ale v tomto formate ram mi titlky vobec nejdu a neviem si stym rady,prosim pomozte mi niekdo co stym aby mi isly titulky,za pomoc pekne dakujem
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

Skus stiahnut DirectVobSub(VS Filter), tu mas link.
Ja pouzivam na titulky tento kodek. Mozno to pojde.
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
vaskez
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vaskez »

MiKe[sk] píše:Skus stiahnut DirectVobSub(VS Filter), tu mas link.
Ja pouzivam na titulky tento kodek. Mozno to pojde.

ok dika kamo skusim to inak ten divix400 filter mi spravi dole v pravom rohu na liste taku malu modru ikonku tam dvakrat kliknem otvori sa mi okno,najdem titulky cez to okno vlozim a ficim,ale tu sa mi ziadne okno neobjavi a normalne prehravace my to ani nespustia len niaky real clasic player
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Real Player je tragédie - už jen pro tu jeho nevyžádanou komunikaci... zkus alternativu:

http://www.codecguide.com/about_real.htm
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Lemra píše:Real Player je tragédie - už jen pro tu jeho nevyžádanou komunikaci... zkus alternativu:

http://www.codecguide.com/about_real.htm
Real Alternative kodeky ve spojení s nějakým rozumným přehrávačem (MPC, BS... cokoliv) jsou v pohodě :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“